BAYRAMPAŞA BELEDİYE MECLİSİ HAZİRAN TOPLANDISI YAPILDI

BAYRAMPAŞA BELEDİYE MECLİSİ HAZİRAN TOPLANDISI YAPILDI

Bayrampaşa Belediye Meclisi 7. seçim dönemi 5. Toplantı yılı Haziran ayı 1. Oturum 1. Birleşim, Meclis Başkan Vekili Ali Hacınoğmanoğlu başkanlığında, Ozan Karadeniz ve Ali Osman Çalışkan katip üyeliğinde yapıldı.

Haziran ayı 1. Oturum 1. Birleşim yoklama sonrası gündem dışı konuşmalarA geçildi. Gündem dışı konuşmalarda söz alan Meclis Başkan Vekili Ali Hacınoğmanoğlu seçimlerin hayırlı olmasını diledi, demokarsinin gereği bayram havasında bir seçim yaşandığını bunun içinde tüm siyasi partiler ve seçmenleri kutladığını belirtti.

Gündem dışı söz alan AK Parti meclis üyesi Ceyhun Çalışkan seçimleri değerlendirdi, Türkiye Yüzyılı'nı inşa sürecinde genç arkadaşlarla vatan ve millet için daha müreffeh yarınlarında hep beraber çalışacaklarını söyledi. İYİ Parti Grubu adına söz alan Tuafan Babar, Seçimlerin hayırlı olmasını diledi, şampiyon olan Galatasaray’ı kutladı, Babalar gününün önemine vurgu yaparak, babalar gününü ve Kurban Bayramını kutladı. CHP grubu adına konuşan Nihat Terzi Geçtiğimiz günlerde şehit olan Özcan İlhan’ın ailesine, yakınlarına ve millete başsağlığı dileyip Allahtan rahmet diledi. Babalar Günü ve Kurban bayramını kutladı. Seçimlerin hayırlı olmasını dileyerek hala kutuplaştırıcı dil kullanılmasını da kınadığını belirtti.  AK parti grubu adına söz alan belediye Başkan Yardımcısı Can Gökhan Balekoğlu da Şehitlere rahmet diledi, Babalar günü ve Kurban Bayramını kutladı. 

Gündem dışı konuşmalardan sonra gündeme geçildi. Yazı İleri Müdürlüğünden gelen meclisin tatil edilme tarihi hakkında bilgilendirme yapıldı, Ağustos ayında tatil olduğu belirtildi. Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden gelen teklif hukuk Komisyonuna gönderildi. CHP, İYİ Parti ve bağımsız üyenin 15. Kez teklif olarak getirdikleri meclis çalışmalrının canlı olarak yayınlanması oy çokluğuyla reddedildi.