Tarih: 14.11.2023 17:20

BAYRAMPAŞA BELEDİYE BAŞKANI KİM OLSUN? ANKETİMİZ SONUÇLANDI.

Facebook Twitter Linked-in

Anketimize 150619 oy kullanıldığı bunun, 45231 AK Parti, 97048 CHP, 6787 İYİ Parti, 448 Saadet Partisi, 255 YRP, 36 Gelecek Partisi, 447 Seda Türkoğlu taraftarlarının oy kullandığı görüldü. Anket listesi kamuoyunda adı konuşulanlar ve bildirenlerin istekleri doğrultusunda oluştu. 

Oyların dağılımında 10 Bin oya kadar oy alanların normal www.bayrampasagundem.com okuyucularının oylarıyla, 10 Bin üstündeki oylar adayların kendi çevrelerini harekete geçirerek özel gayretleriyle alınan oylar olduğu tespit edildi. 

Listemizde olan Mustafa Altuntaş, Yaşar Kaba, Kenan Kır, Recep Asilsoy kendi istekleriyle listeden çıktılar.

“Kıymetli Bayrampaşalılar

Bir anket yaptık maksat kamu oyunun nabzını ölçmek içindir. Herkes çevresini harekete geçirebilir ama teknolojinin hilelerini kullanmasın rica ediyorum. Hakkım helal değildir.” Dememize rağmen kendilerinin haberi var mı, yok mu bilmiyoruz ama listemizde olan bazı isimler adına teknolojinin hilelerine tevessül edenler oldu. Tespitlerimiz neticesinde sistemden onları silmek zorunda kaldık. Bunların dışındakiler kendi gayretleri olduğunu düşünerek, direk tespit edemediğimiz için aynen sonuçları yayınlıyoruz. Biz isterdik ki, direk okuyucularımızın ve listedekilerin çevrelerine duyurmalarıyla kullanılan oylarla sonuçlansın. 

Bayrampaşa Gündem gazetesi olarak ilgi alakalarından dolayı listede ismi olan ve okuyucularımıza teşekkür ederiz. 

Yeni anketlerde buluşmak üzere..   

 

AK PARTİ 

CUMHURİYET HALK PARTİSİ

DİĞER PARTİLER




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —