BAYRAMPAŞA BELEDİYE BAŞKANI HASAN MUTLU, VATANDAŞLARLA

BAYRAMPAŞA BELEDİYE BAŞKANI HASAN MUTLU, VATANDAŞLARLA 'HALK GÜNÜNDE BULUŞTU

Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu, yeni başlattığı 'halk günü' uygulamasının ikinci gününde Millet Bahçesinde Bayrampaşalılarla bir araya geldi.

Bu özel günde Başkan Mutlu, vatandaşları ağırlayarak onların düşüncelerini, önerilerini ve taleplerini dikkatle dinledi, notlar aldı.

Vatandaşların ilettiği sorunlara çözüm bulmak için hemen harekete geçen Başkan Mutlu, ilgili belediye çalışanlarına gerekli talimatları verdi.

Başkan Mutlu, konuyla ilgili olarak "Bizim için önemli olan halkımızın ne düşündüğü ve ne istediği. Onları dinleyerek, onlar için çalışmaya devam edeceğiz," şeklinde konuştu.

Bu yeni uygulamadan dolayı çok mutlu olan Bayrampaşalılar da Başkan Hasan Mutlu'ya teşekkürlerini sundular.