BAYRAMPAŞA AKVARYUM MOBİLYACILAR 2023 VİZYONUYLA

BAYRAMPAŞA AKVARYUM MOBİLYACILAR 2023 VİZYONUYLA

Bayrampaşa’nın önemli merkezlerinden Bayrampaşa Akvaryum Mobilyacılar Çarşısı 2022 yılında başlatmış olduğu vizyonuyla 2023 merhaba diyor.

 

Bayrampaşa Akvaryum Mobilyacılar Çarşısı 2022 yılında başlatmış olduğu vizyon çalışmasına hız kesmeden devam ediyor. Yenilenen genç ve dinamik yönetim ekibi ile her geçen gün başka bir projeyle Akvaryum Mobilyacılar Çarşısının çehresini geliştirip yeni döneme hazırlıyor

Konuyla ilgili açıklama yapan Akvaryum Mobilyacılar Çarşısı Genel Müdürü Murat CENGER: “Çarşımıza gelen ve alışveriş yapan müşterilerimizin de dikkatini çeken bu çalışmalarımızın geri dönüşlerini birebir müşterilerimizden almak ve onların olumlu yorumlarını duymak bizleri çok mutlu ediyor. Bu olumlu tepkiler bizlerin ekip olarak çalışmalarımızın ve çarşımızda faaliyet gösteren esnafımızın doğru yolda olduğunu ve gelecek için umutlarımızın yeşermesine neden oluyor. 

Çarşımızda ki yeniliklerden birisi de yeni açmış olduğumuz; Düğün ve Organizasyon salonumuz oldu. Bayrampaşa’mız için ciddi bir açığa cevap vereceğini tahmin ediyoruz. Yeni planlarımız ve olgunlaştırmaya çalıştığımız yeni projelerimizi de önümüzdeki günlerde duyurmuş olacağız.

Belediye ve Akvaryum Mobilyacılar Çarşı binasını birbirine bağlayan yeni kapımız oldukça olumlu ses getirmekle beraber çarşımıza da görsel bir güzellik katmış oldu. Hali hazırda Akvaryum Mobilyacılar Çarşımızda kiralama sistemimiz hızla devam ediyor.

2023 yılında da yeni çalışmalarımızın ve faaliyetlerimizin hız kesmeden devam etmesi için tüm gayretimizle çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi. 

Kurum olarak kırmızı çizgilerinin, müşteri memnuniyeti olduğunu belirten Murat Cenger, Yeni yılda da herkesi Akvaryum Mobilyacılar Çarşına bekliyor tüm müşterilerin yeni yılını kutluyor.