Tarih: 18.01.2024 10:23

BAYRAMPAŞA - EYÜPSULTAN METRO HATTI YATRIM PLANINA ALINMADI

Facebook Twitter Linked-in

İBB Önceki dönem Belediye Başkanı merhum Kadir Topbaş zamanında projelendirilen haliç metro hattına bağlanacak olan Bayrampaşa – Eyüpsultan arasında çalışacak Sultan Metro hattı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı Resmi Gazetede yayınlanan yatırım planında yer almadı.

İBB Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bütçesi hazır dediği Beylikdüzü-Sefaköy Metro Hattı ve Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı projelerinin yatırım planına alınmamasına sert tepki gösterdi. İmamoğlu, "Eninde sonunda verecekler vermek zorundalar. Milletini cezalandıranı millet sevmez. Bu milleti cezalandırıyorlar. Ben Eyüpsultan'da, Bayrampaşa'da, Beylikdüzü’nde Avcılar'da Büyükçekmece'de, Başakşehir'de, Küçükçekmece'de hatta Bakırköy'de hatta Bahçelievler'de insanlara gideceğim milletimize bunları şikayet edeceğim. Bu millet kendisine verilecek hizmeti engelleyeni sevmez. Onun için dün bunu yatırım planına almayan insanların İstanbul halkına borçları var. Ben bu tutum ve tavrından dolayı kim buna mani oluyorsa kınıyorum İstanbul halkı adına kınıyorum. Bu yanlışı düzeltmeleri için de acilen çağrı yapıyorum” dedi. 

Ekrem İmamoğlu, yatırım planı resmi gazetede yayınlanmadan öncede “Bu projelerin bütçesi hazır yatırım planına alın” diye İBB Tv’den çağrı yapmıştı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —