BAYRAMPAŞA AK KADINLAR ´GÜLŞEN KADEŞ´ İLE DEVAM

BAYRAMPAŞA AK KADINLAR ´GÜLŞEN KADEŞ´ İLE DEVAM

Bayrampaşa 5.Olağan Kadın Kolları Kongre sonucu Gülşen Kadeş yeniden başkan seçildi.

20 Nisan cuma günü Yücel Çakmaklı Kültür Merkezi´ndeki Ak Kadınlar´ın kongresine; Aile ve Sosyal  Politikalar Bakanım Fatma Betül Sayan Kaya, MKYK Üyeleri, İl Başkan Yardımcısı Rabia Demir, Ak Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Şeyma Döğücü, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Bayrampaşa Belediye Başkanının değerli eşi, Anakademe İlçe Başkan Yardımcıları ve değerli eşleri, Misafir İlçe Kadın Kolları Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve Değerli Yönetim Kurulu, Ana Kademe Mahalle Başkanları, Kadın Kolları Mahalle Başkan ve Yönetimleri, Sandık Yönetim Kurulu Üyeleri, Değerli Delegeler ve Bayrampaşa Teşkılatının katıldığı kongre, Divan oluşumundan sonra Kadın Kolları Başkanı Gülşen Kadeş´in açılış konuşması ile başladı.

Gülşen Kadeş, bugüne kadar emeği geçen herkese teşekkür ettikten sonra konuşmasını söyle sürdürdü..." BEN SİZLERE BU KONGRE KONUŞMAMDA BİRLİKTE YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALARI LİSTELEMEK, ANLATMAK VE SİZLERE YÜREK DOLUSU TEŞEKKÜRLER ETMEK İSTİYORUM. ANCAK DÜN SİZİN DE BİLDİĞİNİZ GİBİ BİR SEÇİMİN KARARI ALINDI. TARİH O KADAR YAKIN Kİ SİZLERE GEÇMİŞ DÖNEMDE NELER YAPTIĞIMIZI TEŞEKKÜR EDECEK KADAR BİLE VAKTİMİZ YOK. ÇÜNKÜ ARTIK VAKİT ÇOK KIYMETLİ? SEÇİM ÇOK YAKIN.. ONUN İÇİN DE BİR AN ÖNCE. KONGREMİZİ TAMAMLAYIP SAHALARA İNİP, ÇALIŞMAK VE ÇOK ÇALIŞMAK ZORUNDAYIZ?"

Akabinde Cumhurbaşkanımızın mesaji ,Genel Merkez Tanıtım Filmi ve Faaliyet Raporu sunumu yapıldı. Daha sonra sırasıyla İlçe Başkanı, İl Başkan Yardımcısı Rabia Demir, İl Başkanı Şeyma Döğücü, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Dr.Fatma Betül Sayan Kaya´nın birer konuşma yaparak Başkan Gülşen Kadeş ve yeni yönetimine başarı dilediler.

Konuşmalarının ardından oylamaya geçildi. Geçerli oyların tamamını alan Gülşen Kadeş, tekrar Kadın Kolları Başkanlığına seçildi. Daha güçlü bir  şekilde tekrar yola devam diyen Başkan Gülşen Kadeş´e ´Hayırlı Olsun´ diyoruz.