Tarih: 19.03.2024 11:30

BAYRAM DEĞİL SEYRAN DEĞİL, SEÇİM ZAMANI VALİ GÜL BAYRAMPAŞA'DA

Facebook Twitter Linked-in

“Bayram Değil, Seyran Değil Eniştem Beni Niye Öptü” diye bir deyim var. İstanbul Valisi Davut Gül seçim öncesi bir gece çıkartma yaptı, Bayrampaşa’da önemli STK’ları ziyaret etti. Vali Davut Gül’ün STK ziyaretleri etik olarak hoş karşılanmadı.

Dayanlar Kültür Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği, Türkiye Bosna Sancak Derneği, Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Bayrampaşa Şubesi, KAS-DER Bayrampaşa Şubesi, Giresun Gönüllüleri Derneğini ziyaret ederek konuşmalar yaptı.

Vali Davut Gül’e Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel, Belediye Başkanı Atila Aydıner eşlik etti.

Seçim zamanında İstanbul Valisi Davut Gül’ün Bayrampaşa’ya gelerek STK’ları ziyaret etmesi, STK’lar üzerinden mesaj vermesi seçime yönelik bir algı olarak değerlendirildi. Gelen tepkiler de, Valilik, kaymakamlık, Belediye makamlarının devlerin kurumları olduğu, seçim dönemlerinde daha dikkatli olmaları, tarafsızlık ilkesine sadık kalınması gerektiği, bir gece baskınıyla STK ziyaretleri seçime 10 gün kala valilik makamına yakışmadığı, hoş olmadığı belirtildi.  “Herhalde Vali Davut Gül seçim çalışmalarına destek veriyor” yorumları yapıldı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —