BAYRAM GÜVEN ADAY ADAYI

BAYRAM GÜVEN ADAY ADAYI

Bayrampaşa´nın spor ve siyaset dünyasının tanınmış mali müşavirlerinden Bayram Güven CHP´den Milletvekili aday adayı oldu.

Yıldırım Bosna Spor Kulübü Eski Başkanı Bayram Güven 24 Haziran Milletvekili seçimleri için CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili aday adaylık başvurusunda bulundu. Bayram Güven yaptığı açıklamada Milletvekili olarak ülkeye hizmet etmek istediğini belirtti.

Bayram Güven Kimdir?

Bayram Güven 25/06/1960 Makedonya Köprülü doğdu.  Ailesi 23/06/1968 Tarihinde Rumeli´den Türkiye´ye göçmen olarak geldi.  42 Yıldır Bayrampaşa İlçesi Yıldırım mahallesinde ikamet etmektedir. İlkokulu Bayrampaşa ilköğretim (1968-1973) ortaokulu Oğuzhan (1974-1976) Liseyi´de Sağmalcılar Lisesinde (1977/1979) okudu. 1980 İhtilali nedeni ile Üniversite´ye gidemedi, yurtdışına çıkmak zorunda kaldı.
Sosyal Güvenik Kurumundan Emekli oldu. 1983 Yılından bugüne kadar 35 senedir "GÜVEN MUHASEBE" ünvanıyla Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Bürosu olarak önce Fatih ilçesinde su anda da Bayrampaşa içerisinde faaliyet göstermektedir.  35 Yıldan bu yana çeşitli dernek ve sivil toplum örgütlerinde divan başkanlığı, başkanlık, yöneticilik yaptı.  Gençlik yıllarında amatör olarak furtbol oynadı.  Yerel gazete ve dergilerde Muhasebe SGK Mevzuati ve spor konularında köşe yazarlığı yaptım. Boşnakça, Hirvatça, Sirpça, Makedonca yabancı dil bilmektedir. Evli ve 3 Çocuk Babası. Sosyal demokrat bir aileden gelmekte, 35 yıldır CHP´li.



BELEDİYE BAŞKANI KİM OLSUN?


Anahtar Kelimeler: BAYRAM GÜVEN ADAY ADAYI