Tarih: 13.06.2023 18:04

BAYMEK ESERLERİ YIL SONU SERGİSİNDE SANATSEVERLERLE BULUŞTU!

Facebook Twitter Linked-in

 

 

20 farklı alanda eğitim veren BAYMEK, kursiyerlerinin birbirinden etkileyici eserlerini sergilemek için Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi fuaye alanını kullandı. Sergiye Bayrampaşa Kaymakamı Soner Şenel ve Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner de katıldı. Sergi, 13-14-15 Haziran tarihleri arasında sanatseverlerin ziyaretine açıldı.
 


 

Açılışta konuşan Atilla Aydıner, "Bayrampaşa Sanat Meslek Eğitim Kursları'nın ne kadar faydalı olduğunu, kursiyerlerimizin birbirinden güzel sanat eserlerini görünce anlıyoruz" şeklinde konuştu. Sergideki bir kız çocuğu, el işiyle hazırladığı havluyu Aydıner'e hediye etti. Aydıner, küçük bir kızın yeteneklerini gördüğünde BAYMEK'in küçük bir çocuğa bu güzel sanatı öğrettiği için onu tebrik etti. Sergide Bayrampaşa Kaymakamı Soner Şenel ve Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner BAYMEK kursiyerlerine kurs bitirme sertifikalarını takdim etti.

 



 

Sergi, Bayrampaşa halkı tarafından yoğun ilgi gördü. Ziyaretçiler, BAYMEK kursiyerlerinin yaratıcı eserlerini büyük bir beğeniyle inceledi. Sergi, sanatseverlerin güzel sanatın ve yeteneklerin bir araya geldiği önemli bir etkinlik olarak değerlendirildi.

 

 

 



Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —