?BAYGEM RADYO? YAYINA BAŞLADI

?BAYGEM RADYO? YAYINA BAŞLADI

?BAYGEM Radyo? yapılan programla yayın hayatına başladı. Radyodaki ilk canlı yayını Bayrampaşa Belediye Başkanı Aydıner ve AK parti İlçe Başkanı Ersin Saçlı ile gerçekleşti.

Sabah saat 09.00´dan akşam 22.00´ye kadar yayın yapacak olan BAYGEM  Radyo´da, birbirinden güzel Türk müziklerinin yanı sıra Bayrampaşa Belediyesi´nin hayata geçirdiği ve devam etmekte olan projeleri ile çeşitli etkinlikleri hakkında bilgiler verilecek. Kültür-sanat, eğitim, sağlık, bilim ve teknoloji içerikli yayınların da yapılacağı radyonun büyük bir beğeni ile dinlenmesi bekleniyor.

Radyonun Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi´nde gerçekleşen açılış programına Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner´in yanı sıra AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülaziz Yeniyol, Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Gemici ile çok sayıda davetli katıldı.

?RADYOMUZ İLÇEMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN?

Programda konuşan Başkan Aydıner, ?Canla başla hizmet verdiğimiz değerli Bayrampaşa halkımıza birden çok mecra ile ulaşmaya, proje ve etkinliklerimizi anlatmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda BAYGEM Radyo´nun açılışını yaparak halkımıza ulaşabileceğimiz yeni bir mecra oluşturduk. Radyomuzda kültürümüzü zenginleştiren birbirinden güzel müziklerle beraber belediyemizin faaliyetlerini çeşitli programlar eşliğinde anlatarak, halkımızın bunlardan haberdar olmasını ve faydalanmasını sağlayacağız inşallah. Bu vesileyle BAYGEM Radyo´nun ilçemiz ve halkımız için hayırlı olmasını temenni ediyorum? dedi.

BAYGEM Radyo´yu, www.baygemfm.com sayfası üzerinden online veya akıllı telefonlardan uygulama ile dinleyebilirsiniz.



BELEDİYE BAŞKANI KİM OLSUN?


Anahtar Kelimeler: BAYGEM RADYO YAYINA BAŞLADI