Tarih: 13.02.2019 10:22

BAŞKAN´DAN MHP´YE ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

Bayrampaşa Belediye Başkanı, AK Parti Belediye Başkan Adayı Atila Aydıner MHP Bayrampaşa İlçe Başkanlığına ziyarette bulundu. Yanında AK Parti İlçe Başkanı Ersin saçlı, Başkan yardımcıları Can Gökhan Balekoğlu, Abdulnaser Şimşek, Ahmet Kumbasar ile birlikte MHP ilçe merkezine gelen  Atila Aydıner´i MHP İlçe Başkanı yaşar Kaba ve yönetim kurlu ile birlikte kalabalık bir MHP üyesi karşıladı.

Aydıner ve ekibi kısa bir süre ilçe başkanlık odasında görüştükten sonra toplantı salonuna geçti.

Belediye Başkanı atila Aydıner´e ve beraberindekilere hoş geldin diyen MHP İlçe Başkanı 31 Mart akşamı bizim yetki alanımız olan Bayrampaşa´da Milliyetçi hareket olarak Atila Aydıner ile zillet ittifakını temsil edenleri yerle yeksan edeceklerini söyledi. Türk milletinin degerlerine hizmet edenlere oy vermenin şeref olduğunu belirten Yaşar Kaba; "15 Temmuz hain kalkışmayla başlayan Cumhur ittifakı bugün olduğu gibi yarında ülke menfaatleri için devam edecektir. MHP olarak seçimlerde gerekeni yapacağız" dedi.

Cumhur ittifakı Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı Atila Aydıner ise konuşmasında genel başkanların ortak kararıyla birlikte hareket edeceklerini belirtti. Aydıner; "Her şey doğru olarak yürüyor. Yeter ki biz ihlaslı olalım verdiğimiz kararın arkasında olalım.   ben burada sevgili kardeşimiz İlçe Başkanı Yaşar Kaba´nın dik duruşuna teşekkür ediyorum. Bayrampaşa´mızın, İstanbul´umuzun, Türkiye´mizin buna çok büyük ihtiyacı var. Bundan böyle Cumhur itifakıyla bir sağ, diğer tarafta da  sol parti olmak üzere iki siyasi görüş zuhur ediyor. Bunun dışında yeni sistem gereği cumhurbaşkanlığını kazanmak mümkün olmayacak. Bizim aslında birbirimizden bir farkımız yok. Biz aynı düşüncenin, aynı felsefenin yolcularıyız. Bizim ayrı siyasi partide olmamız ayrı gayrı olduğumuzu ortaya koymaz. Sonuç itibariyle bu gün bir arada olmamızın ana nedeni, vatanımız, bayrağımız, devletimiz, milletimizdir. zaten cumhur ittifakının tabanına baktığımızda bunları görüyoruz. Bu ittifak içinde Bayrampaşa´da da bir olmak zorundayız" dedi.

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu. Hatıra fotoğrafında Başkan Aydıner bozkurt işaretiyle poz verirken ilçe Başkanı Ersin Saçlı Bozkurt işareti yerine Rabıa işareti kullandı.İlçe Başkanı yaşar Kaba Belediey Başkanı Atila Aydıner´e üç hilal rozeti taktı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —