Tarih: 18.03.2021 11:22

BAŞKAN ACAR’DAN 18 MART MESAJI BİRLİK VE BERABERLİĞİN, KARDEŞLİĞİN ADIDIR ÇANAKKALE

Facebook Twitter Linked-in

Saadet Partisi İlçe Başkanı İsmail Acar yayınladığı mesajda şunları ifade etti;

“Çanakkale inancın, azmin, aşkın, kararlığın zaferidir. Çanakkale Zaferi, üzerinde çıkarmamız gereken büyük dersler olan eşsiz bir zaferdir.

Çanakkale Zaferi; çelik zırhlılarla, maddi, güçle büyük bir kibirle vatanımızı işgale gelen emperyalist güçlerin yediği kuvvetli bir tokattır.

Bir neslin, bir milletin destansı mücadelesi, adanmışlığıdır Çanakkale

Tüm zor şartlara, imkânsızlıklara, yokluğa rağmen inancın, aşkın, azmin, kahramanlığın ete kemiğe büründüğü, çelikleştiği tarihin altın sayfalarından birinin adıdır Çanakkale  

Bir milletin şahlanışıdır Çanakkale

Çanakkale birlik ve beraberliğin, kardeşliğin adıdır.

Birlik ve beraberliğin, kucaklaşmanın, inancı için, vatanı için göz kırpmadan candan geçmenin adıdır Çanakkale

Anadolu’dan Ortadoğu’ya, Balkanlardan Kuzey Afrika’ya, Maşrik’ten Mağribe bir milletin ve ümmetin tek yürek olması, aynı dava uğruna omuz omuza gelmesi demektir Çanakkale

Bu sebeple de bu büyük zafer gelecek nesillere sürekli hatırlatılmalı, aziz şehitlerimizin hatıraları her daim canlı tutulmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle Çanakkale Zaferi’ni iftiharla yad ediyor, bu zaferde şehit olan ecdadımızı ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

106 yılını kutladığımız Çanakkale Zaferimizin emperyalistlerin coğrafyamız ve ülkemiz üzerindeki kirli oyunlarını bozacak, hesaplarını alt üst edecek adil bir düzenin, birlik ve beraberliğin, kardeşliğin tesisine vesile olmasını diliyorum.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —