Tarih: 28.02.2020 09:46

BAŞIN SAĞ OLSUN TÜRKİYEM

Facebook Twitter Linked-in

BAŞIN SAĞ OLSUN TÜRKİYEM

Mübarek Regaip kandilini idrak ettiğimiz ve Cuma gecesini yaşadığımız bir gecede 33 Mehmetçiğimizin şahadetini 32 askerimizin de  yaralanmasının acısını yaşadık.

Böyle mübarek bir gün denilmedi, rejim güçleri askerlerimize saldırdı ve 33 ocağa ateş düştü, yüreklerimiz dağladı.

Şehitlerimize Allah'tan Rahmet, şehit ailelerine ve milletimize sabırlar, yaralılara şifa dileriz. Başın Sağ olsun Türkiyem...

Bu gün için ne ve niçini bırakıp elbirliği olma zamanıdır. Milli birlik ve beraberlik günüdür. Sevabının, günahının sorulma zamanı değildir. Bu gün Tüm ülke, tüm millet tek yürek, tek vücut olma zamanıdır.

Bunu yapması gereken irade derhal tüm kesimleri etrafında toplamalı, birlik fotoğrafı vermelidir.

Emperyalist güçlerin ateşi için de kalan bölgemizde elbirliği ile tedbir alınmalıdır.

Büyük Ortadoğu Projesi ve Arap Baharı ile sınırımıza kadar gelen emperyalist ülkeler, projeleri ve hizmetçileri ile milletimizin geleceğine kast ediyor. Emperyalistlerin himayesinde kurulan kanlı terör örgütleri ve kukla rejimler, efendilerine hizmet etmeye devam ediyorlar.

Türk Milleti’nin ve devletimizin itibarını sarsmaya dönük saldırılar, mesajlar, açıklamalar karşısında gerekli cevapların en sert şekilde verilmesini yüce devletimizden bekliyoruz!

Mehmetçiğin kanının yerde kalmaması için şu somut adımların atılmasını bekliyoruz:

Mehmetçiğe saldırı emri veren sözde komutanlarından tetiğe basan paralı satılmışlara kadar; askerlik onurundan ve şerefinden yoksun tüm alçakların elleri derhal kırılmalı, başları alınmalıdır!

İslâm yurdunun işgali için paravan olarak icat edilen Suriye’nin başında olan müstemleke uşağı “Esed” ve tüm kabinesi Türk adaleti önünde hesap vermelidir!

Kukla Suriye devletinin işgali altındaki İdlib ve Halep dahil tüm Türk illerinin özgürlüğüne kavuşması sağlanmalı, bölgede “Türkmeneli Cumhuriyeti” kurularak şerefli al bayrağımız dikilmeli, Türkmeneli Cumhuriyeti ile bölge halkının Türkiye hasreti dindirilmelidir.

Mehmetçiğe saldırmak için Suriye yönetimini kışkırtan ABD yönetimi, Suriye askerini silahlandıran, eğiten Rusya yönetimi ile ilişkiler derhal tekrar gözden geçirilmelidir. Hamasi, gerçek dışı, hayali ve sözde dostluk söylemleri terk edilmelidir. Hiçbir ülke ile koşulsuz dost olunmadığı, yapılan uluslararası anlaşmaların gerekleri yerine getirilene kadar stratejik ortaklık statülerinin askıya alındığı ilân edilmelidir!




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —