BAŞARILI BAŞKAN OĞUZHAN GÜL’DEN ÇANAKKALE MESAJI

BAŞARILI BAŞKAN OĞUZHAN GÜL’DEN ÇANAKKALE MESAJI

Yeniden Refah Partisi İstanbul Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Oğuzhan Gül, 18 Mart Şehitleri Anma Günü için bir mesaj yayımladı.

Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünün, onur ve heyecanla idrak edildiğini belirten başarılı gençlik başkanı Gül, zaferin, tarihin sayfalarına yazılan en kutlu destanlardan olduğunu hatırlattı. Dünyaya "Çanakkale geçilmez." dedirten bu zaferin, tarihin akışını değiştirecek kadar büyük ve anlamlı olduğuna işaret eden Oğuzhan Gül; "İstiklalini korumak, ülkesinin her köşesinde huzur ve emniyeti sağlamak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Türk milleti, 18 Mart 1915 tarihinde dünyadaki en güçlü zırhlarla en ağır silahlarla donanmış bir ordunun nasıl dize getirilebileceğini dünyaya göstermiştir." dedi.

Çanakkale Zaferi'nin, milletin yeniden şahlanışına, bir millet olarak dünya sahnesinde yeniden yükselişine zemin hazırladığını vurgulayan Genç Başkan Oğuzhan Gül, şunları kaydetti:

"O gün, emperyalist güçlere karşı istiklal mücadelesi vererek Çanakkale'yi geçilmez kılan milletimiz, bugün de mazlumların son sığınağı ve bütün insani değerlerin savunulduğu son kaledir. Milletimizin birlik ruhu, devletiyle bütünleşen gücü ve birikimi Yeniden Refah’a olan özlemi tarihin akışını yeniden değiştirecektir. Buna bütün kalbimle inanıyorum. Çanakkale Destanımızın 106. yıl dönümünü kutladığımız bu anlamlı günde, cennet vatanımızı bizlere emanet eden bütün şehitlerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bütün gazi ve şehitlerimizi rahmetle ve  şükranla anıyorum."