BAKKALLAR ODASI VE FUZUL EV İŞ BİRLİĞİ

BAKKALLAR ODASI VE FUZUL EV İŞ BİRLİĞİ

Bayrampaşa Bakkallar, Mezeciler ve Tekel Bayileri Esnaf Odası ile FUZUL EV arasından yapılan anlaşmayla oda üyelerine %30 oranında indirim sağlandı.

Yılların deneyimi ve güveniyle sektöründe önemli bire sahip olan FUZUL EV yapılan anlaşma sonrası Bayrampaşa Bakkallar, Mezeciler ve Tekel Bayileri Esnaf Odası üyelerine %30 oranında indirim sağlayacak.

Konuyla İlgili açıklama yapan Bayrampaşa Bakkallar, Mezeciler ve Tekel Bayileri Esnaf Odası  Başkanı Emine İleri, oda üyelerine en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını bu kapsamda Fuzul Ev ile anlaşma yaptıklarını belirtti.

Emine İleri;  “Geçtiğimiz günlerde FUZUL EV ile oda üyelerimiz adına fayda sağlayabilecek bir çalışma için ön görüşme sağlamıştık.  Bugün oda merkezimizde  Dış Saha Kurumsal Pazarlama Müdürü Sayın Sinan YENİ ve Kurumsal Pazarlama Uzmanı Hüseyin Emre ERGEN ile detayları görüşmek adına biraraya geldik.

FUZUL EV olarak oda üyelerimize %30 oranında verilecek indirim anlaşmasını yaptık ve 1 yıl geçerli bu sözleşmeyi oda üyelerimiz adına imzaladık.

Araç ve konut sahibi olmak isteyen tüm meslektaşlarımıza duyuruyopruz.

Anlaşmamızın tüm meslektaşlarımız adına hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Detaylı bilgi ve iletişim bilgilerini oda üyelerişmize SMS yoluyla paylaşacağız” dedi..



BELEDİYE BAŞKANI KİM OLSUN?


Anahtar Kelimeler: BAKKALLAR ODASI FUZUL BİRLİĞİ