Tarih: 04.03.2019 13:53

Bakan Soylu Gaziosmanpaşalılarla Buluştu

Facebook Twitter Linked-in

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın Gaziosmanpaşalılara selamlarını ileterek sözlerine başlayan Bakan Soylu, ?Özümüzü tekrar hatırladığımız, sorumluluklarımızın bir kez daha farkına vardığımız Gaziosmanpaşa´da olmaktan büyük onur ve mutluluk duyuyorum. Burası bizim evimiz, bizim ilçemiz. Bu heyecanı sizlerle paylaşmaktan, hemşehrilerimle, komşularımla bir arada olmaktan dolayı gururluyum? dedi.

?İSTANBUL´DA BİNALİ YILDIRIM İLE GAZİOSMANPAŞA´DA HASAN TAHSİN USTA İLE ÇOK ÖNEMLİ HİZMETLER VERECEĞİZ?

Türkiye´nin çok önemli bir döneme girdiğinin altını çizen Bakan Soylu, ?Önümüzdeki 5 sene bizim için çok önemli. Coğrafyamızın göz bebeği olan İstanbul´da Binali Yıldırım ile Gaziosmanpaşa´da Hasan Tahsin Usta ile çok önemli hizmetler vereceğiz. Hasan Tahsin Başkanımızla birlikte sizlere söz veriyoruz; Gaziosmanpaşa´da bambaşka hizmetler olacak? diye konuştu.

HASAN TAHSİN BAŞKAN İLE KOL KOLA, OMUZ OMUZAYIZ

Bakan Soylu Gaziosmanpaşalılara söz vererek, ?Burada sözümüz söz. 31 Mart´ın akabinde inşallah ilçemiz Gaziosmanpaşa´da mahalle mahalle dolaşacağız. Tek tek sizlerin dertlerini sıkıntılarını dinleyeceğiz. Gücümüz yettiğince çözmeye çalışacağız. Hasan Tahsin Başkan ile kol kola, omuz omuzayız? dedi.

?BİR EVLADINIZ OLARAK SİZLERİN DE GAZİOSMANPAŞA´NIN DA EMRİNDEYİM?

Bir Gaziosmanpaşalı olarak tüm Gaziosmanpaşalılara her zaman minnettar olduğunu belirten Bakan Soylu, ?Buradan aldığım desteğin de, emanetin de ne kadar değerli olduğunu biliyorum. Önümüzdeki 5 yıl içerisinde hep birlikte çok daha fazla çalışıp, çok daha fazla gayret göstereceğiz. Bir evladınız olarak sizlerin de Gaziosmanpaşa´nın da emrindeyim? ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —