AYSEL KURTULUŞ'TAN ZİYARET

AYSEL KURTULUŞ

İYİ Parti Bayrampaşa İlçe Başkan Adayı Aysel Kurtuluş gazetemizi ziyaret ederek adaylık hedeflerini anlattı.

İYİ Parti Bayrampaşa İlçe teşkilatının 23 Şubat günü yapılacak kongresinde üç adaydan biri olan, aynı zamanda Rumeli Türkleri Derneği Bayrampaşa Şubesinde yönetimde olan Aysel Kurtuluş Bayrampaşa Gündem Gazetesine yaptığı ziyarette İYİ Partiyi Bayrampaşa'da şaha kaldırmak için aday olduğunu açıkladı.

Bayrampaşa Gündem Gazetesi Sahibi Mehmet Ceylan Aysel Kurtuluş'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek başarılar diledi. Sohbet havasında geçen ziyarette, Aysel Kurtuluş, kadınların siyasette yerinin önemli olduğunu, Genel Başkan Meral Akşener liderliğinde kurulan İYİ Parti'nin kadınlarında desteğiyle daha iyi yerlere geleceğinin altını çizdi.

Aysel Kurtuluş; "İYİ Parti kurulduğu günden beri var gücümüzle çalıştık. Seçimlerde her tür olumsuzluklara rağmen iyi oy aldık. Bayrampaşa'da İYİ Parti daha iyi oyu alabilir, daha iyi duruma gelebilir. Bende ekibimle birlikte partiyi şaha kaldırmak ve hakkettiği yere gelmesini sağlamak için aday oldum. Güçlü bir ekibiz var. Delegelerimizin desteğiyle seçimi kazanarak İYİ parti Bayrampaşa'ya kadın eli değecek ve daha İYİ olacak" dedi.



BELEDİYE BAŞKANI KİM OLSUN?


Anahtar Kelimeler: AYSEL KURTULUŞ' ZİYARET