Reklam
Reklam
Reklam
AVCILAR SOSYAL TESİSLERİ, YENİLENEREK VE KAPASİTESİ ARTTIRILARAK HİZMETE AÇILDI”

AVCILAR SOSYAL TESİSLERİ, YENİLENEREK VE KAPASİTESİ ARTTIRILARAK HİZMETE AÇILDI”

"Açık ve kapalı alanıyla bu tesiste toplam 440 kişiye hizmet vereceğiz. Yenilenen tesisimiz, bugün itibariyle İstanbulluların hizmetinde olacak” dedi.

TARİH: 30.07.2026 08:00
Son Güncelleme: 29.07.2026 23:29

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 2024 sonunda riskli yapı olduğu gerçekçesiyle geçici olarak kapattığı, Avcılar Denizköşkler Sosyal Tesisi’ni fore kazık sistemiyle güçlendirip modernize ederek yeniden hizmete açtı. Kapasitesi artırılan, İSPARK Otoparkıyla ve çevre düzenlemesi tamamlanan tesis, İstanbullulara güvenli ve erişilebilir fiyatlarla sosyalleşme imkânı sunmaya devam edecek. Bugün itibariye hizmete açılan tesiste, İBB’nin üst yönetimi ile kahvaltıda buluşan İBB Başkanvekili Nuri Aslan’a, Avcılar Belediyesi Başkanvekili Yüksel Can da eşlik etti. 

Kahvaltı öncesi değerlendirmelerde bulunan İBB Başkanvekili Nuri Aslan şunları söyledi;

“Şu an Avcılar’da, Denizköşkler’deyiz. Denizköşkler’de daha önceden de Avcılar, Küçükçekmece, Esenyurt bölgelerinde yaşayan yurttaşlarımızın daha çok yararlandığı bir sosyal tesis var. Bu tesis, çok eski bir tesisti. Bu tesisi de arkadaşlarımız incelediğinde, 2024 yılında tesisin afete karşı riskli bir durumda olduğu, mutlaka yenilenmesi ve güçlendirilmesi gerektiğine karar verildi. Bu kapsamda 2024’ün sonunda çalışmalara başladık ve tamamladık şimdi de hizmete açıyoruz. Avcılar, Beylikdüzü, Küçükçekmece, Esenyurt ve hatta Bakırköylü vatandaşlarımızı buraya gelmelerini ve sosyal tesisimizi görmelerini davet ediyorum.”

“AÇIK VE KAPALI ALANIYLA BU TESİSTE TOPLAM 440 KİŞİYE HİZMET VERECEĞİZ”

“Bildiğiniz Türkiye’nin en lüks restoranlarından birisini ‘sosyal tesis’ adıyla İstanbulluların hizmetine açıyoruz. Burası, 2024 yılında 80 kişi kapasiteli oturma alanı olan bir sosyal tesisti. Bugün, bu binanın yerine yaptığımız bina ile şuan oturarak aynı anda 240 kişiye hizmet verebilecek bir sosyal tesis oluşturduk. Açık alanda da daha önce 140 olan kapasiteyi 200’e çıkardık. Açık ve kapalı alanıyla bu tesiste toplam 440 kişiye hizmet vereceğiz. Yenilenen tesisimiz, bugün itibariyle İstanbulluların hizmetinde olacak.”

“EKREM İMAMOĞLU VİZYONUNU TÜM DÜNYA ARTIK TANIYOR”

“İstanbul genelinde toplam 37 sosyal tesisimiz var. Biz bu tesislerde 109 milyona yakın yurttaşımıza hizmet verdik.  Sadece bu yıl 6,5 milyon yurttaşımız İstanbul Büyükşehir Belediyesinin sosyal tesislerinden hizmet aldı. Aynı zamanda bir de Kent Lokantalarımız var. Biliyorsunuz Türkiye’ye ve dünyaya marka oldu. Ekrem İmamoğlu vizyonunu tüm dünya artık tanıyor; Yaşam Vadileriyle, sosyal tesislerle, Kent Lokantalarıyla, Çocuk Etkinlik Merkezlerimizle... Kent Lokantalarımızda da bugüne kadar 10 milyonun üstünde yurttaşımız gelip 4 çeşit yemeği 100 liraya yediler. Eğer İstanbulkart taşıyıcısıysanız; İstanbulkart ile ödeme yaparsanız da 90 liraya 4 çeşit yemek yiyorsunuz. Biz İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak, Ekrem İmamoğlu’nun yol arkadaşları olarak hem emeklinin hem asgari ücretlinin hem esnafın hem işçinin hem köylünün yanında duruyoruz.” İBB ile, ‘Ben İstanbul’da eşimle, çocuğumla beraber dışarıda yemek yiyemiyorum’ deme dönemi bitmiştir. İster Kent Lokantasında ister sosyal tesislerimizde gelin ve uygun fiyatlarımızdan yararlanın.”

avcılar

“SOSYAL KAFELERLE DE İSTANBUL’A YENİ BİR SOLUK ALDIRACAĞIZ”

“Şimdi arkadaşlarımız büyük bir çalışma yapıyorlar. Çalışmamız, Sosyal Kafeler. Sosyal Kafelerle de İstanbul’a yeni bir soluk aldıracağız, dünyaya örnek olacağız. Biz bu hizmetlerden ekonomik gücü olmadığı için gidip parasıyla yararlanamayan yurttaşımıza hizmet etmek istiyoruz. Çok uygun şartlarda ve koşullarla arkadaşlarımız çok ciddi çalışmalar yapıyor. Konusunda uzman Genel Sekreterimiz ve arkadaşlarımız bölgeleri belirliyorlar, alanları belirliyorlar. Bundan sonra inşallah bu yazın sonunda, kış gelmeden göreceksiniz; bir tarafta Kent Lokantası, bir tarafta sosyal tesisler, bir tarafta Sosyal Kafelerle kimse artık ‘Ben evime hapsoldum, dışarı çıkamıyorum, benim ekonomim bir kahve içmeye, bir kap yemek yemeye yetmiyor’ demeyecek. Ne demiştik? ‘Cumhuriyet, kimsesizlerin kimsesidir’ O Cumhuriyet’in kurduğu İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Ekrem İmamoğlu’nun yol arkadaşları, İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak İstanbul’da kimsesizlerin kimsesidir. İstanbul’da kimse yalnız değildir çünkü biz varız.”

Sabah erken saatlerde Üsküdar Belediyesi’ne yönelik yapılan operasyon ve Belediye Başkanı Sinem Dedetaş dahil olmak üzere 6 kişinin gözaltına alınmasına da tepki gösteren İBB Başkanvekili Nuri Aslan, şu ifadeleri kullandı;

“AMA SIRF İFTİRAYLA, YALANLA, DOLANLA, KUMPASLA EĞER BİR HUKUKSUZ DÜZENİN İÇİNDE ARKADAŞLARIMIZ GÖZALTINA ALINIYORSA BU DOĞRU DEĞİLDİR”

“Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş Hanımefendi’yi gözaltına aldılar. Hukuksuzca yönetilen bir sistemle karşı karşıyayız. Bizim arkadaşlarımız devletin memurudur. Seçilenler de yarı devlet görevlisidir, kamu görevi yaparlar. Gün içinde çağrılırlarsa ifadeye giderler. Hesabını veremeyecekleri kimsenin hiçbir şeyi yoktur. Eğer bu devlette birisi bile isteye suç işlemişse tabii ki yargılansın. Ama sırf iftirayla, yalanla, dolanla, kumpasla eğer bir hukuksuz düzenin içinde arkadaşlarımız gözaltına alınıyorsa bu doğru değildir.”

186. Sayı

185. SAYI

184. Sayı

183. Sayı

182. Sayı

181. Sayı

180. Sayı

179. Sayı

178. SAYI

177. Sayı

176. Sayıya

175. Sayı

Reklam
METRO TURİZM’İN PREMİUM TERCİHİ NEOPLAN SKYLINER OLDU

METRO TURİZM’İN PREMİUM TERCİHİ NEOPLAN SKYLINER OLDU

ÇOCUKLARDA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞINDA DOĞRU ALIŞKANLIKLARIN ÖNEMİ

SULTANGAZI’DE KÜLTÜR GEZILERI TAM GAZ DEVAM

İETT, ÇATALCA FİLM FESTİVALİ İÇİN YOLLARDA

BAŞKAN MESUT ERGİN: "AYVALIK, KÜLTÜR VE SANATIN BAŞKENTİ OLMAYI SÜRDÜRÜYOR"

AVCILAR SOSYAL TESİSLERİ, YENİLENEREK VE KAPASİTESİ ARTTIRILARAK HİZMETE AÇILDI”

ANADOLU’NUN 5 BİN YILLIK ATA TOHUMU ESKİŞEHİR TOPRAKLARINDA, GELECEĞE TAŞINIYOR

“KUR’AN’IN İZİNDE BİR ÖMÜR” TEMASIYLA 33 HAFIZ İCAZETLERİNİ ALDI

İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ TERCİH DANIŞMANLIĞI NOKTALARIYLA ADAY ÖĞRENCİLERİN YANINDA

FUZUL, TÜRKİYE GENELİNDEKİ ŞUBE SAYISINI 256’YA TAŞIDI

DAVUTOĞLU, KİRLENMİŞ SİYASİ İKLİMİN BİR PARÇASI OLMAMAK İÇİN SİYASETTEN ÇEKİLİYOR

İSTANBUL'DA TIBBİ ATIKLAR EMİN ELLERDE: İSTAÇ EKİPLERİ TOPLUYOR

TÜRKİYE KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ KONYA'DA "ÖLÜMÜNE CİNAYET" TİYATROSEVERLERLE BULUŞTU

KOŞAR ADIM LÖSEV TAKIMI İLE 48. İSTANBUL MARATONU’NDA İYİLİĞE KOŞUN

DOĞU KARADENİZ'İN EŞSİZ GÜZELLİKLERİ GO TÜRKİYE MİNİ DİZİLERİYLE DÜNYAYA TAŞINIYOR

ANADOLU'NUN DOKUMA MİRASI 4 AYDA 600 YENİ BAYİYLE BÜYÜDÜ

BOZCAADA CAZ FESTİVALİ 10. YAŞINI KUTLUYOR

ÜNIVERSITE TERCIHINDE DOĞRU KARAR GELECEĞI ŞEKILLENDIRIYOR

AYVALIK BELEDİYESİ KURSİYERLERİNDEN KEREMKÖY FESTİVALİ'NDE GÖZ DOLDURAN GÖSTERİ

BAŞKAN DURSUN TERCİH ÇADIRINDA ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Video Galeri 1

Basın Toplantısı
30 AĞUSTOS
Bayrampaşa Gündem Gazetesi Ordulular Derneğine Plaket taktimi
MİLLET PARTİSİ 11. OLAĞAN KURULTAYI
Evde Kal
DENİZLİ
Tüm videolar...

Foto Galeri

SINAV NAYRAMPAŞA
MOZAİK FOLKLOR
KÜLÜPLER İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
BAYRAMPAŞA´DA KASTAMONU RÜZGARI
MHP BAYRAMPAŞA´YA KADINLAR
BAYRAK
MEHMET CEYLAN

Haber Editörü

MEHMET CEYLAN

mceylan4262@gmail.com
Reklam
  • EDİTÖR
  • ÖZEL HABER
  • BAYRAMPAŞA KON.ÇALIŞTAY
  • X HABER

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.AMED SPORTİF FAALİYETLER 0 0 0 0 0 0
2.BEŞİKTAŞ A.Ş. 0 0 0 0 0 0
3.CORENDON ALANYASPOR 0 0 0 0 0 0
4.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 0 0 0 0 0 0
5.ÇORUM FK 0 0 0 0 0 0
6.ERZURUMSPOR FK 0 0 0 0 0 0
7.EYÜPSPOR 0 0 0 0 0 0
8.FENERBAHÇE A.Ş. 0 0 0 0 0 0
9.GALATASARAY A.Ş. 0 0 0 0 0 0
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 0 0 0 0 0 0
11.GENÇLERBİRLİĞİ 0 0 0 0 0 0
12.GÖZTEPE A.Ş. 0 0 0 0 0 0
13.İSTANBUL BAŞAKŞEHİR FK 0 0 0 0 0 0
14.KASIMPAŞA A.Ş. 0 0 0 0 0 0
15.KOCAELİSPOR 0 0 0 0 0 0
16.KONYASPOR 0 0 0 0 0 0
17.SAMSUNSPOR A.Ş. 0 0 0 0 0 0
18.TRABZONSPOR A.Ş. 0 0 0 0 0 0
Reklam