ATİLA AYDINER LİMAN GENÇLİK'İN KAMP ALANINI ZİYARET ETTİ

ATİLA AYDINER LİMAN GENÇLİK

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, İlim Yayma Cemiyeti'nin Bayrampaşa Şubesi olan Liman Gençlik'in doğa kampı etkinliğine katıldı.

Haber: Meryem Ramazan

Liman Gençlik Merkezi, Bayrampaşa'daki gençlere yönelik birçok faaliyet gerçekleştiriyor ve onları şehir hayatından uzaklaştırarak doğayla iç içe olmalarını sağlıyor. Bu kez, öğrencilerini Göktürk Mesire Alanı'nda düzenlenen kamp alanına götürdü. Eğlence dolu etkinliklerin yanı sıra eğitici faaliyetlere de önem veren Liman Gençlik, Bayrampaşa Yeşilay gönüllüleri eşliğinde açık hava sinemasında öğrencilere eğitici film izlettirdi.

Etkinlik kapsamında doğanın tadını çıkaran gençler, keyifli bir kamp deneyimi yaşadılar. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner'de öğrencilerin yanında yer alarak etkinliğe katıldı. Öğrencilerle tek tek ilgilenen Aydıner, kamp sonrasında duygularını şu şekilde dile getirdi: "Valla gençleri çok kıskandım. Mis gibi orman havasında arkadaşları ile harika kamp yapıyorlar."

Gençleri doğayla buluşturarak sağlıklı ve eğlenceli zaman geçirmelerine katkı sağlayan Liman Gençlik'in etkinlikleri sayesinde gençlerin doğaya olan ilgisi ve doğal yaşam bilincinin artması hedefleniyor.