Tarih: 18.05.2020 11:33

ATİLA AYDINER KİMDEN ÇEKİNİYOR?

Facebook Twitter Linked-in

16 05 2020 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Büyük İstanbul Otogarı'na gelerek yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. Bu inceleye Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, CHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Hasan Mutlu, CHP Esenler İlçe Başkanı Bülent Ütebay, İYİ Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Raif Güler'de eşlik etti.

Buraya kadar her şey güzel olması gereken de zaten bu. Otogar Bayrampaşa'da, Bayrampaşa belediye Başkanının olmaması zaten abes kaçardı. davet edilmiş ki, Atila Aydıner orada.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, en ufak görüşmelerini bile resimleyen bu resimleri http://www.atilaaydiner.com/, https://www.facebook.com/aydineratila/ https://twitter.com/atilaaydiner hesaplarında yayınlanır.

Fakat ne hikmettir bilinmez Atila Aydıner'in otogar incelemesinde Ekrem İmamoğlu'yla olan resimleri yayınlanmadı.

16 05 2020 tarihinde Ekrem İmamoğlu geldi. Atila Aydıner'in hesaplarında 15 05 2020 ve 17 05 2020 resimleri bulunmasına rağmen 16 05 2020 tarihinde hiç resim görülmüyor.

Aynı zamanda en ufak şeyleri haber diye paylaşan belediye Büyük İstanbul Otogar ziyaretinde bulunan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner'in Ekrem İmamoğlu,na eşlik etmesini görmezden geldi.

Birde bunca zamandır sahada görülmeyen Atila Aydıner'in son 4 gündür sahada görünmesi gazetemizde yayınlanan editör köşesindeki Tedbir Almak Bu kadar zor mu? yazımızın etkili olduğu yorumları yapılıyor




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —