Tarih: 30.03.2024 11:12

ATEŞ İPLİK PAYDAŞLARI VE DOSTLARIYLA İFTAR PROGRAMINDA

Facebook Twitter Linked-in

Bayrampaşa Sanayici ve İş İnsanları Derneği (BATİAD) Başkanı ve Ateş İplik Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Taner Ateş, şirketinin geleneksel iftarında paydaşları, müşterileri ve çalışan kadrosu dostlarıyla bir araya geldi.
Ateş İplik'in geleneksel iftarına Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Muhammet Vanlıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, DEİK Senegal İş Konseyi Başkanı Zeki Güvercin, İstanbul Üniversitesi İktisat fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Arif Yavuz, MESAD Üyeleri Timur Bozdemir ve Mehmet Kocaman, Tüm Yetkili Müesseseler ve Döviz Büroları Derneği (TÜYEMDER) Başkanı  Mehti Şeren, Uğur-Şeren  İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi ve AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkan Yardımcısı Ertan Macit, Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği  Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Özsoy, Kemaliyeli Kültür ve Kalkınma Vakfı (KEMAV) yönetim kurulu üyeleri, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Meclis Üyeleri, Bayrampaşa Tekstilci ve Sanayici İş İnsanları Derneği (BATİAD)  yönetim kurulu üyeleri, Ateş İplik çalışanları ve çok sayıda davetli katıldı.
Mücahit Usta’nın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftar programının, iftar duasını Şevki Bey Camii İmam hatip’i Bahattin Dölen yaptı.
Katılımcılarla tek tek ilgilenen Ateş İplik Yönetim Kurulu Başkanı, BATİAD Başkanı ve İTO Meclis Üyesi Bekir Taner Ateş yaptığı konuşmasında, “Gönül soframızı misafirlerimizle paylaşmanın huzuru içinde bir aradayız. Siz değerli dostlarımızla iftarda buluşmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Herkesin Kadir Gecesi’ni ve Ramazan Bayramı’nı şimdiden tebrik ediyorum” diyerek Ramazan ayının önemine vurgu yaptı. 

Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara yaptığı konuşmadan ramazan ayının önemine vurgu yaptı.
İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Arif Yavuz Türkiye ekonomisindeki geleceğe dair gelişmeleri değerlendirdi. Türkiye ekonomisinin gelecek yılıyla ilgili öngörülerde bulunan Yavuz, ekonomi yönetiminin devam etmesi halinde öngörülerini rakamlarla ve grafiklerle paylaştı.  Dolar, Auro, Altın fiyatlarının gelecek aylarda durduğu noktaları işaret ederek tedbirli olunmasını tavsiye etti.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —