ŞİMDİ KONUŞ BAYRAMPAŞA

ŞİMDİ KONUŞ BAYRAMPAŞA

Siz konuşun biz yayınlayalım

Siz konuşmazsanız, sizin adınıza kimse konuşmaz. Siz malınıza sahip olmazsanız sizin malınızı birlerinin sahip olmasını bekleyemezsiniz. Siz sesinizi yükseltmezseniz birlerinin konuşmasına karşı çıkamaz sesini kısamazsınız.

Aslında istediğimiz herkesin özgürce korkmadan sesini çıkarması, konuşması, derdini anlatmasıdır.

Siz Bayrampaşa’lılara bu imkanı sunuyoruz. Bayrampaşa Gündem (www.bayrampasagundem.com) ve Mc Haber ajansı (www.mchaberajansi.com)  gazete ve haber sitelerimiz sizlerin sesini duyurmak için büyük çaba sarfediyor.

Bir elin nesi var iki elin sesi var demiş atalarımız. Bizde diyoruz ki, sadece bizim yazdıklarımız değil sizlerin sesleriyle Bayrampaşa’nın gür sesi çıksın diyoruz.

Onun için “ŞİMDİ KONUŞ BAYRAMPAŞA” Diyoruz. “BİLDİKLERİNİZİ, GÖRDÜKLERİNİZİ, YOLSUZLUK, HIRSIZLIK, TAKDİR, TEŞEKKÜR, YAPILMAYANLARI, İSTEKLERİNİZİ” Siz bize konuşun, yazın biz yayınlayalım. Konuşmaktan sesinizi duyurmaktan kendinizi göstermekten korkmayın.

Tabi kimseye hakaret, hüfür, karalama, çamur at izi kalsın türden yazılar değil, gerçekçi bilgi ve belgeye dayalı ve dertlerinizi, tasalarınızı yazacaksınız.

 

 

 

NE YAPACAKSINIZ;

1) Bize gelip  (Yenidoğan Mah. Abdi İpekçi Cad. No: 52 Kedife durağı, Çizmeci karşısı) adresimize gelip konuşacaksınız kayıt alıp yayınlayacağız.

2) 0541 540 34 42 – 0212 613 98 30 telefonlardan bize ulaşacaksınız biz geleceğiz siz konuşacak biz kayıt alacağız.

3) konusbayrampasa@gmail.com e-mail adresimize yazınızı birlikte açık kimlik ve işleştim bilgileri, bir adat fotoğrafınızı göndereceksiniz.

 

 Hem haber sitemizde hem gazetemizde yayınlayacağız.

 

 

 



Anahtar Kelimeler: