AK KADINLAR KAHVALTIDA

AK KADINLAR KAHVALTIDA

AK Parti Bayrampaşa kadın Kolları hızlı başladı.

AK Parti Bayrampaşa kadın Kolları Başkanı Fatma Akın meclis üyesi aday adayı olması sebebiyle istifa etmiş, yerine Gülşen Kades atanmıştı.

 

AK Parti Bayrampaşa kadın Kolları başkanlığı, düzenlediği kahvaltılı toplantıda partili kadınları bir araya getirdi.

 

Kahvaltılı toplantıya;  Bayrampaşa Belediye Başkanı  Atilla Aydıner, İlçe Başkanı Cemil yıldız, Kadın Kolları Başkanı Gülşen Kades, bazı belediye başkan aday adayları ve çok sayıda Bayrampaşa’lı kadın katıldı.

 

Toplantıda bir konuşama yapan İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülşen Kades, kadın kolları olarak çalışmalarından söz ederek; “Ak Parti kadın Kolları üyeleri  ve dava arkadaşlarım. Dava ruhumuz ve inancımızla her şeyi aşacağımıza inanıyorum. Yapacağımız yeni projeler üretip sizlere hizmet vereceğiz” diyerek yapacakları çalışmaları anlattı. İlçe Başkanı Cemil Yıldız, “30 Mart’ta  yerel seçim yapılacağını, aslında bu seçimde belediye başkanını değil Cumhurbaşkanını seçmiş olacağız. Beşik sallayan el dünyaya  hükmeden kadındır’’dedi.

 

Belediye Başkanı Atilla Aydıner’de  yaptığı konuşmada Sizler mutlu olun diye 7/24 hizmet verdiklerini söyledi. Toplantı gelen misafirlere karanfil verilerek son buldu.

 



Anahtar Kelimeler: