Tarih: 06.12.2013 00:00

AYDINER GİTTİ, TOPBAŞ GELDİ

Facebook Twitter Linked-in

5 Aralık 2013 Kadifede bulunan katlı otoparkın alt duvarına kocaman bir afiş asıldı. Afişte “Birlikte daima Atila Aydıner Bayrampaşa Belediye Başkanı” diye yazıyordu.

Bu afiş Bayrampaşa Belediye Başkanı aday adayı olan mevcut belediye başkanınındı. Belediye hizmetleri ile ilgisi olsa kimse bir şey demeyecekti. Ama adaylığı açıklanmadan sanki adaymışçasına bir mesaj veriyordu. Bu durum bizim objektiflerimizden kaçmadı. Sitemizde yaptığımız “Adaletsizliğin Adını Siz Koyun, Dostlarına adaletsiz olan halka adalet dağıtacak” haberi bomba etkisi yaptı.

Gece geç saatlere kadar aday adaylarının bazılarıyla ilçe yönetimi sıkı pazarlığa girdi. Muhtemelen bu afişi gören aday adayları bunun yanlış olduğunu bir basın toplantısı yapacaklarını belirttiler İlçe Başkanı Cemil Yıldız’a. İlçe Başkanı Cemil Yıldız kurmaylarıyla aday adaylarını ikna etmeye çalıştılar çözüm bulundu.

6 Aralık 2013 bir gün içinde afiş söküldü, İstanbul Büyükşehir Belediyesine yeniden aday gösterilen Kadir Topbaşa’a destek amaçlı “Büyük projelere Devam” Topbaş resmi ve AK Parti logosuyla bir afiş konuldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —