Tarih: 06.12.2013 00:00

"BAYRAMPAŞA?DA BİZ DE VARIZ"

Facebook Twitter Linked-in

MHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Kadir Başar yayınladığı basın açıklamasında Bayrampaşa’da bizde varız dedi.

 Kadir Başar’ın basın açıklaması şöyle devam etti

 

“Kıymetli Bayrampaşa’lılar

-Bu seçimler onur ve birlik seçimleridir.

-Bu seçimler ülkeye duyulan vefa ve sadakat seçimleridir.

 

 

- Bu seçimler ülkeye gönülden inananların bir ve beraber olacağı seçimlerdir.

- Bu seçimler kimliğini ve misyonunu yitirmişlerin sonu, Milliyetçi Hareket Partisi’ne inananların, (geçinenlerin bittiği) canların bir olduğu seçimlerdir.

Bugün ülkemizin yaşadığı kaos ortamının ana sebebi siyasi buhrandır. Her dönemde umut vaat ederek gelen siyasi iktidar, milletimize ağır bedeller ödetmiştir.

İlçe başkanlığı olarak yıllarca temas ve ziyaretlerimiz sonucu Bayrampaşa halkının da aynı bedeli ödediğine şahit olduk.

İlçemizde hergün sorunlar artmış, ancak ilçemizi yönetenler sorumluluk üstlenmemişlerdir. Sanayici, esnaf, sivil toplum kuruluşları, spor kulüpleri baskı altında tutularak kaderlerine terk edilmişlerdir. Bayrampaşa’da, Türkiye’de siyasetçiye olan güven, saygı kaybolmuştur. Bayrampaşa’da kamu harcamalarında israf açıkça yapılır hale gelirken Bayrampaşa’yı yöneten yetkililer sorumsuzca davranmaktadırlar. Bayrampaşa’lılar bu yapılanlar karşısında çaresizliğe sürüklenmişlerdir.

Buradan açıkça ilan ediyorumki; Bayrampaşa’nın sosyal dokusunun bozulmasına Milliyetçi Hareket Partisi olarak asla ve asla müsaade etmeyeceğiz…

Değerli Bayrampaşa’lılar,

Siyaset yapmanın ilk şartı, ahlaklı olmaktır.

İlkesizlik

Sorumsuzluk

Vurdumduymazlık zamanın hastalığı haline gelmiştir. Bu hastalığa tutulanların adresi de AKP’dir.

Bugün Bayrampaşa’da Milliyetçi Hareket Partisi’nin geçmişten bugüne insanımızın gönül ve vicdanında çok mesafe kaydetmiştir. Bunu biliyor ve hissediyoruz. Bayrampaşa’da bizde varız, çoğu bitti azı kaldı diyerek Bayrampaşa’daki hizmet yürüyüşümüz devam etmektedir. Bu seçimlerin Bayrampaşa’mıza, Türkiye’ye hayırlı ve uğurlu olması temennisi ile saygılar sunuyorum.”

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —