Tarih: 02.12.2013 00:00

EĞİLİMDEN ZAHİT GÜRDAL ÇIKTI.

Facebook Twitter Linked-in

Yerel seçimler için CHP Bayrampaşa ilçe örgütü eğilim yoklaması için sandık başına gitti. Sabah 08:30’da başlayan oy verme işlemi akşamüstü saat 17:30’da sona erdi.

Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü yönetiminde 2644 üye ile yapılan eğilim yoklaması listesinde aday adayları Hasan Mutlu, Zahit Gürdal, İlhan Demirok, Gündüz Kalkan yer aldılar.

Sakin bir ortamda geçen eğilim yoklaması sonunda 2644 üyeden 1656 üye oy kullandı, 1653 oy geçerli sayılırken 3 oy geçersiz sayıldı.

Oylama sonrasında Hasan Mutlu : 631, Zahit Gürdal : 872, İlhan Demirok : 79, Gündüz Kalkan : 71 oy aldı.

Eğilim yoklamasının bağlayıcı bir tarafı olmadığı genel merkezin de her an değiştirebileceği edinilen bilgiler arasında.

Eğilim yoklamasını yöneten Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü oylama sonunda katılımcılara, “CHP sizlere yetki vermiştir, bu yetkinin bir karşılığı daha vardır oda sorumluluktur. O sorumluluk 30 Mart 2014 tarihinde belediyeyi kazandırmanızdır” dedi. Köprülü; Bu seçimin kazananı CHP olduğunu da sözlerine ekledi.

Köprülü gazetemize yaptığı açıklamada örgütün iradesi önemli olduğunu belirterek şöyle dedi. “Bayrampaşa ilçe örgütü üyelerimizin iradelerini ortaya koymaları bakımından sandıklarımız buraya konulmuş, üyelerimiz yoğun bir katılımla oylarını kullanmış, örgütümüzün iradesi sandıklara bu şekilde tecelli etmiştir. Bu irade genel merkezimize iletilecek, genel merkez Bayrampaşa için adayını belirleyecektir. Bu bir eğilim yoklamasıdır buradan çıkan sonucun genel merkezin iradesi bakımından son derece önemlidir.” 

ZAHİT GÜRDALIN İLK DUYGULARI

CHP Bayrampaşa eğilim yoklaması sonucu 872 oyla birinci olan Zahit Gürdal ilk duygularını gazetemizle paylaştı. “Partimiz demokrasi mücadelesinin öncü partisidir. Bu günkü eğilim yoklaması demokrasi mücadelesinin bir göstergesidir. Örgütümüzün bana gösterdiği güven benim hayatımdaki en önemli anlardan biri olarak yer alacaktır. Eğilim yoklamasına katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Bu güveni boşa çıkarmamak için elimden geleni yapacağım” ifadelerini kullandı. Gürdal bu dakikadan itibaren Bayrampaşa’nın belediye başkan adayı olduğunu da sözlerine ekledi.  

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —