Tarih: 25.11.2013 00:00

AYHAN BÖLÜKBAŞI CHP BAYRAMPAŞA ADAYI MI?

Facebook Twitter Linked-in

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün CHP üyesi olarak kabul edilmesinin ardından Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin durumu da kamuoyunda tartışmaların odağı oldu. Bu ilçelerden biride Bayrampaşa.

Bayrampaşa için Mustafa Sarıgül’le birlikte hareket etmesi sebebiyle Bahri Sipahi’nin adı çok fazla geçti. Fakat şimdiye kadar Bahri Sipahi’den bir ses çıkmadı. Kamuoyu ne olacağını merak ederken son zamanlarda ciddi bir iddia ortalıkta dolaşmaya başladı.

Son zamanlarda Mustafa Sarıgül ile sıkça görülmeye başlayan Rumeli Balkan Federasyonu Genel Başkanı Ayhan Bölükbaşı için Bayrampaşa’ya aday olacağı iddia ediliyor.

Geçtiğimiz yıllarda Spor A.Ş.’nin başında olan Bölükbaşı, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’la anlaşamayarak ayrılmıştı.

2002 genel seçimlerinde Ak Parti  3. bölge milletvekili adayı oldu seçilemedi. Daha sonra 2009 yerel seçimlerde yine Ak Parti Esenler Belediyesi Başkan Aday Adayı oldu aday yapılmadı.Daha sonra 2011 genel seçimlerinde 2, bölge millet vekili aday adayı oldu listeye alınmadı. Bundan dolayı CHP ile, yani Mustafa Sarıgül ile birlikte hareket etme olasılığının da kuvvetli olduğu söylenenler arasında.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —