RUMELİ ÇALIŞTAYI

RUMELİ ÇALIŞTAYI

Rumeli Dernekleri; Rumeli kökenli aday adaylarını topladı.

Yerel seçimler öncesi adaya adayları ve parti teşkilatları yoğun bir çalışma içindeler. İlçe teşkilatı aday adaylarla proje çalıştayı yapıyor, dernekler aday adaylarıyla buluşuyorlar.

Bayrampaşa AK Parti İlçe Teşkilatı 16 kasım cumartesi bazı aday adaylarıyla proje çalıştayı yapmıştı. Bu günde Rumeli dernekleri; Rumeli kökenli aday adaylarının bazılarıyla bir araya geldi. Bayrampaşa’da sekiz tane Rumeli kökenli aday adayından, Çalıştaya Gülver Erdem, Süleyman  Aksoy katılırken Rumeli derneklerinin organizesine katılmadılar.

Bayrampaşa’da bulunan Rumeli dernekleri adına; Adil Gündüz, Rafet Ulutürk, Enver Çelik, Erkan Aras, Fatih Şengüler, Demir Ali Çubuk, Murat Aktar komitesiyle yapılan toplantıya, Rumeli kökenli belediye başkan aday adaylarından Recep Kırpat, Emin Şen, Hüseyin Uzer, Muzaffer Erdoğral, Sedat Akbay katıldılar. Gülver Erdem, Hasan Türksel, Süleyman  Aksoy toplantıya teşrif etmediler.

 

Rumeli dernek yetkililerinin katıldığı toplantıda aday adayları kendilerini tanıtarak Bayrampaşa için neler yapılması gerektiği konusunda katılımcılardan fikir almak istediler.

 

Hüseyin Uzer kendini tanıtmakla yetinirken, Emin Şen Bayrampaşa’nın geleceğini planlamak için çalışmalarının ve hedeflerinin olduğu için aday olduğunu belirtti. Recep Kırpat, bir elimiz Rumeli’de, bir elimiz Anadolu’da ama kalbimiz Bayrampaşa’da bu huzurlu ilçeyi, daha huzurlu ileri götürmek hedefi olduğunu, Muzaffer Erdoğral ise hayatını bir sivil olarak yaşamayı hep hayal ettiğini,toplumsal derneklerde görevler yaptığını buralarda edindiği tecrübeyle göreve talip olduğunu ifade etti. Sedat Akbay’da bu güne kadar sivil toplum kuruluşlarında görev yapan biri olarak başkanlıkta iyi işler yapacağını söyledi.

 

Çok fazla sorunun sorulmadı toplantıda Rumeli hemşericiliğinin önemine vurgu yapıldı. En ateşli soruyu BULTÜRK’ten Rafet Ulutürk sordu. Ulutürk; “birlik bir bütünlüktür. Bu güç birliği için niye sekiz aday adayı çıktı. Sekiz adaya dayı bir kişi üstünde mutabakat kurup feragat edebilecekler mi? Sekiz aday tek adaya düşürebilecek miyiz?” diye sordu. Bu soru cevapsız kaldı.    

 



Anahtar Kelimeler: