Tarih: 30.10.2013 00:00

8.ADAY ADAYI SEDAT AKBAY

Facebook Twitter Linked-in

İlk olarak Recep Kırpat’ın aday adaylık başvurusundan sonra Hasan Türksel, Muzaffer Erdoğral, Atila Aydıner, Emin Şen, Ali Murat Duman, Gülver Erdem`in ardından 8. aday adayı olarak Sedat Akbay aday adaylık dosyasını İlçe Başkanı Cemil Yıldız’a ilçe merkezinde verdi.

Başvuru merasiminde İlçe Başkanı Cemil Yıldız başvuru öncesi yaptığı konuşmada; “Önümüzde önemli olan bir seçimin arifesindeyiz, seçim sonrası sevinen tarafın AK Parti olması için çalışıyoruz. AK parti sadece bir parti değil büyük bir medeniyetin, 700 yıllık bir medeniyetin temsilcisi olarak gördüğümüz için, medeniyetimize uygun yeni bir şehir yeni bir Türkiye, mazlum insanların umudu olacak yeni bir dünya kurmak için çalıştığımızdan dolayı işimizn çok ağır olduğu bilincindeyiz. "Rumeli Balkan Trakya Camiasının Önemli İsmi olan Sedat Akbay Kardeşimiz"basınımızın ve sizlerin huzurunda aday adaylığına başvuruyor hayırlı olsun” dedi.

Sedat Akbay konuşmasında;" Bayrampaşa İçin elimizden gelen herşeyi yapmaya hazırız.Çalışmalarımızı en iyi şekilde sürdüreceğiz" diyerek, İlçe Başkanı Cemil Yıldız’a turuncu başvuru dosyasını verdi.

HABER:MERYEM AKTAŞ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —