YAKIŞMADI CHP?DEN PROTESTO

YAKIŞMADI CHP?DEN PROTESTO

CHP salonu terk etti, haberde yer verilmedi

Bayrampaşa Belediyesi, Bosna Hersek’in büyük lideri Aliya İzzetbegoviç’i vefatının 10. yıl dönümünde konuşmalarla show yapıldığı bir program düzenlendi. Hiçbir belediye programlarında muhalefet partilerinin katılıdğını göremiyorduk.  Bu programda alışık olmadığımız bir şekilde CHP İlçe Başkanı Filiz Oral Çavuşoğlu, yönetimiyle ve DSP İlçe Başkanı Murat Yeşil katıldılar.   

Programın Belediye Başkanı Atila Aydıner’in selamlamasının dışında, başlangıcında veya arasında katılımcılar takdim edilmedi. Programda Belediye Başkanı Atila Aydıner, İsmet Kasumagiç, Bayrampaşa Kaymakamı Hasan Gözen, AK Parti  İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, uzun uzun konuşmalar yaptılar. CHP İlçe Başkanı Filiz Oral Çavuşoğlu ve yönetimi bu ana kadar sabırla bekledi. AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu’nun kürsüye davet edilmesiyle birlikte, Babuşçu kürsüye giderken  CHP İlçe Başkanı Filiz Oral Çavuşoğlu ve yönetimi de yerinden kalkarak salonu terk ettiler. Salonu terk etmelerinin sebebini sorduğumuzda Çavuşoğlu; “konuşma Show’una çevirdiler birde takdim bile etmediler evet protesto ediyoruz” dedi. Bu olay skandal olarak değerlendirildi.

 

HABERDE CHP GEÇMEDİ

Salonda bunlar olurken aynı programın haberi Belediye sitesine geçtiğinde ikinci skandalda haber içeriğindeydi. Katılımcılar yazılmasına rağmen CHP, DSP ve muhtarlar katılımcılar sitesinde görülmedi. Bu durum Muhalefet kanadında pek hoş karşılanmadı.    



Anahtar Kelimeler: