BAYRAMPAŞA ANADOLU?YLA KUCAKLAŞIYOR

BAYRAMPAŞA ANADOLU?YLA KUCAKLAŞIYOR

Bayrampaşa?da Rumelilerden sonra en cok ikamet eden Sinop?lular olduğu için ilk program snoptan başladı.

9 yıldır devam eden “ Ramazan ayında Balkanlar ve Kardeşlik Sınır Tanımaz Anadolu diyerek” “kardeşlik sınır tanımaz” ile  Anadolu’ya yöneldi.

Bayrampaşa’dan çıkan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Bayrampaşa Ak Parti İlçe Başkanı Cemil Yıldız, Bayrampaşa Kaymakamı Hasan Gözen,  Bayrampaşa’dan sorumlu İstanbul Milletvekili Şirin Ünal,  Bayrampaşa Basını, Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün Ayancık Kaymakamı Suat Yıldız, Ayancık Ak Parti İlçe Başkanı Bayram Ali Kalafat, CHP Ayancık İlçe Başkanı Naci Ayancık, Meclis Üyeleri, Ayancık Muhtarları, STK Temsilcileri Anadolu’dan başlayan kucaklaşmalar Ayancıktan sonra 2. durak Erfelek oldu.Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek, Erfelek Kaymakamı Feremez Babat, Ak Parti Erfelek İlçe Başkanı Vecdi Yeni ve Bayrampaşa`dan gelen ekip ile ziyaretler devam ediyor.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner; "Binlerce Sinoplu kardeşimiz Sinop ilimizin tüm değerlerini ilçemize taşıyarak Bayrampaşa kültürünün renklenmesinde önemli bir rol üstleniyor. Yaptığımız ziyaretten önce İlçemizde yaşayan Sinoplu vatandaşlarımız, 7 İklim 7 Renk kültür şölenimize katılarak güzel Sinop’umuzun tüm renklerini en güzel şekilde sergiledi. Bizde Sinop’un kültür değerlerini yerinde görmek ve sıcakkanlı, temiz yürekli Sinoplularla kucaklaşmak için Sinop yollarına düştük” dedi.

4 gün sürecek olan gezi de Sinop Merkez ve Sinop’un Türkeli, Boyabat, Dikmen, Durağan, Gerze ve Saraydüzü ilçelerin ziyaret edilerek temaslarda bulunacak heyet, aynı zamanda SıLa-i Rahim görevini yerine getirecek.

Sinop gezisinin 3.Durağı Gerze oldu.Bayrampaşa ekibi önce Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Gündoğdu`yu, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı`yı ve Kaymakam Bülent Bayraktar`ı makamında ziyaret etti. Gebze ziyareti ile günü tamamladı.

HABER:MERYEM AKTAŞ

 

 

 



Anahtar Kelimeler: