Tarih: 10.09.2013 00:00

BAYRAMPAŞALIYA ÖZEL PİKNİK ALANI

Facebook Twitter Linked-in

 Piknik alanının açılışını Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal ve AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Cemil Yıldız ile birlikte gerçekleştirdi.

 

 

Kemerburgaz Göktürk Mevkii’ndeki piknik alanının açılışında Bayrampaşalılar da piknik yapma fırsatı buldu. Yoğun bir katılımın olduğu piknik, renkli görüntülere sahne oldu.

 

 

Doğanın içinde güzel bir gün geçiren vatandaşlar piknik alanını hizmete sunan Bayrampaşa Belediye Başkanı Aydıner’e ve ekibine teşekkür etti.

 

 

-Doğayla Bütünleşik 70 Dönümlük Alan-

 

 

Kemerburgaz Göktürk Mevkii’nde toplam 70 dönümlük ormanlık bölgede doğayla bütünleşik olarak oluşturulan piknik alanı, vatandaşların şehrin gürültüsünden uzaklaşarak dinlenebilmelerine olanak sağlayacak.

 

 

Bayrampaşa’da kent ormanlarının olmaması, eğlen-dinlen alanlarının kısıtlı olması sebebiyle ilçemize en yakın ormanlık alanlardan biri olan Kemerburgaz Göktürk Mevkii’ndeki ormanlık alan bu amaç için seçilmiştir.

 

 

Alanda vatandaşların kullanımı için 300 metrekare kır kahvesi, 300 metrekare kır gazinosu, 2 adet su deposu, 5 adet çeşme, 5 adet kameriye, yürüyüş yolları, süs havuzu ve 2 adet tuvalet yapıldı.

 

 

Piknik alanının çevresi ise aydınlatma direkleri ve piknik masalarıyla donatıldı.

 

 

-Dalından Taze Meyve-

 

 

Ayrıca alanın kenarında bulunan 10 dönümlük alana Bayrampaşalı öğrenciler tarafından 100’den fazla meyve fidanı dikildi. Meyve fidanları meyve vermeye başladığında, halkımız dalından meyve yeme keyfini yaşayabilecek.

EDİTÖR:MERYEM AKTAŞ

 

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —