Tarih: 08.08.2013 00:00

AK PARTİ`DE BAYRAMLAŞMA

Facebook Twitter Linked-in

 

Düzenlenen programa İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, MHP İlçe Başkanı Kadir Başar, Sivil Toplum Kuruluşları, Ak Parti Kadın Kolları Yönetimi, Ak Parti Gençlik Kolları Yönetimi, Kızılay Başkanı Ali Murat Duman, Kızılay Kadın Kolları Başkanı Havva Mermi ve birçok vatandaş yer aldı.

 

Ak Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Cemil Yıldız açılış konuşmasında bayramlaşma programına katılan herkese teşekkürlerini belirtti. Yeni Ak Parti İlçe binamızı tanıtmak ve sizlerle bayramlaşmak için burada bulunmaktayız. Bayrampaşa halkı Ak Parti teşkilatını çalışmasına olanak sağlayacak şekilde bizleri yalnız bırakmadı.”Biz büyük bir Bayrampaşa ailesiyiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner; Allahın vermiş olduğu tebessümü bizler teşkilat olarak halkımıza sunmalıyız. Biz Bayrampaşa’da aile olarak biriz ve bir olacağız diyerek bayramlaşmada bulunan herkesin bayramını kutladı.

İstanbul Milletvekili Şirin Ünal;Hem İstanbul’da hem de Balkanlarda bereket konvoyu ile Bayrampaşa’nın sesi duyuruldu. Hepinize teşekkür ederim ve hepinize iyi bayramlar” diyerek sözlerini noktaladı.

İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge; Bayrampaşa Halkı asker ciddiyetiyle Paşa Milletvekili ile birliktedir. Tüm Bayrampaşa halkı mübarek aylar’da bayramlarda bir araya gelmiştir. “Bu güzelliği görmek beni çok mutlu ediyor” diyerek katılan herkesin bayramını kutladı ve teşekkürlerini belirtti.

Bayramlaşma sonunda hazırlanan kokteyl ile sona erdi.

HABER:MERYEM AKTAŞ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —