AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE MALZEME DAĞITIMI

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE MALZEME DAĞITIMI

Bayrampaşa Belediyesi Amatör Spor Kulüplerine spor malzemeleri dağıttı.

Bayrampaşa Arda Turan Spor Tesisinde düzenlenen malzeme dağıtım programında Bayrampaşa Spor, Çankırı Maruf Spor Kulübü, Muratpaşa Spor, İstanbul Bafra Spor, Bayrampaşa Teknik Spor, Gürzafer Spor Kulübü,  Bayrampaşa Altınaslar Spor, Cevatpaşa Spor, Terazidere Spor, Altıntepsi Spor, İstanbul Giresun Spor, Yıldırım Bosna Spor, Tuna Spor, Kartaltepe Spor kulüplerine Spor malzemelerini verildi.

Bayrampaşa Spor Başkanı Ali Kahraman açılış konuşmasında; geçmiş yıllarda Bayrampaşa Belediye Başkanlığı adına birçok malzeme dağıtım töreninde ev sahibi sıfatıyla yer aldım bugün ise Bayrampaşa spor kulübü adına ve kulüpler birliği adına yer alıyorum. Bayrampaşa belediyesinin spora ve sporcuya çok büyük destek veriyor. Çocuklarımızın doğru bir kişiliğe sahip bir birey olması için bizlerinde çok büyük destek vermemiz gerekiyor. Bayrampaşa’da bulunan bütün spor kulüplerine başarılar diliyorum daha iyi işler başaracağınızı temenni ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Bayrampaşa Ak Parti İlçe Başkanı Cemil Yıldız; amatör spor kulüplerin ilk yardımı başlatan Bayrampaşa Belediyesidir. Amatör ruhla beraber yapılacak olan güzel girişim ile daha çok başarıya ulaşacağınızı ve geleceğe daha umutlu bir şekilde bakacaksınız. Dağıtılan spor malzemeleri ile başarıdan başarıya uzanacağını belirtti.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner; kulüpler birliği olarak birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğiniz için hepinizi kutluyorum. Belediye başkanınız olarak sadece malzeme yardımlarıyla kalmayacağız, her zaman amatör kulüplerinin arkasında olmaya devam edeceğiz. Aydıner, Amatör Spor Kulüplerine Başarılarının devamını dileyerek malzeme dağıtımına başladı.

Amatör spor Kulüplerine, Spor malzemelerinin dağıtımının ardından program sona erdi.

HABER: MERYEM AKTAŞ



Anahtar Kelimeler: