Tarih: 05.07.2013 00:00

BAYRAMPAŞA?DA BEREKET KONVOYU BALKANLARA UĞURLANDI

Facebook Twitter Linked-in

Düzenlenen törenle, Bayrampaşa’lı sanatçı Murat Balkan, folklor ve semazen gösterileri ile 8 Balkan ülkesine uğurlanan Bereket Konvoyu her gün 3000 kardeşlik sofrasında bir arada olacaklar.

Düzenlenen programları başlangıç sayarak Bayrampaşa Belediyesi devamında ise Zagrep, Gradacac, Mostar, İşkodra, Tiran, Kavaja, Prizren, Ferizay, Mitroviça, Tetova, Kırçova, Manastır, Struga, Valandova, İskeçe, Gümülcüne, Asenovgrad, Silistra, Glavinitsa gibi 19 farklı yerde 19 farklı program ile çalışmalarına devam edecek.

Bereket Konvoyu uğurlanırken Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner; “Balkanların bizim yüreğimizde ayrı bir önemi var. Bayrampaşa’da yaşayan nüfusun yarısından fazlası Balkanlardan göç etmiş, burada evlenmiş, burada yuva kurmuş, işi, aşı, vatanı burası olmuş. Bu anlamda Balkanların bizde manevi bağı çok büyüktür. Bereket Konvoyu’nun Balkanlara sadece iftar sofraları kurmadı ülkemiz ve Balkanlar arasında dostluk, kardeşlik ve hoşgörü Bağı kurdu. Hizmette olduğumuz sürece balkanlarla bağı hiç koparmayacaklarını belirtti.

Program konvoy’un dualarla uğurlanması ile sona erdi.

HABER:MERYEM AKTAŞ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —