AİLENİZİN MEKANI SOSYAL TESİS

AİLENİZİN MEKANI SOSYAL TESİS

Fatih Parkı içerinde yer alan Bayrampaşa Belediyesi Sosyal Tesisi? ailenizle birlikte gidebileceğiniz bir güzel bir mekân.

Geçtiğimiz yıl Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ile Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner tarafından açılışı gerçekleştirilen Fatih Parkı içerinde yer alan ‘Bayrampaşa Belediyesi Sosyal Tesisi’ ailenizle birlikte gidebileceğiniz bir güzel bir mekân.

 

Uygun fiyatlara yeme ve içme hizmeti veren tesis de; zengin Türk mutfağının yöresel lezzetlerini bulabilir, kahvaltı çeşitlerinden birini seçebilir, sıcak ve soğuk içecekleri tercih edebilirsiniz. Bayrampaşa Belediyesi İşletme ve İştirakler müdürlüğü tarafından doğrudan denetlenen Sosyal Tesisi`nde, steril bir mekanda, temiz yiyeceklerle beslenme ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

 

Sıcak ve soğuk içecekleri bir arada bulabileceğiniz tesisde, uygun fiyata nargile keyfi de yapabilirsiniz.

 

Konuyla ilgili gazetemize bir açıklama da bulunan İşletme Birim sorumlusu Nuran Genç; “resmi ve özel toplantılarınızda; söz, nişan, düğün vb. özel günlerinizde, menünüzü kendiniz belirleyerek, Bayrampaşa Belediyesi Fatih parkı Sosyal Tesisi’ni kullanabilirsiniz. Sosyal Tesisimizi toplantılarınızda ve özel günlerinizde kullanmak için İşletme ve İştirak Müdürlüğümüzün İşletme Birimi ile iletişime geçebilirsiniz” dedi.

 

İşletmeler Birim Yetkilisi Nuran Genç 0(212) 467 19 00 Dâhili:1125

 

Adres: Orta Mah. Çevreyolu Cad. No:12 Fatih Parkı İçi Bayrampaşa/İstanbul

 

Tel: 0(212) 674 16 00

 



Anahtar Kelimeler: