Bayrampaşa?da protesto

Bayrampaşa?da protesto

Bayrampaşa?da gezi parkı protestolarına katıldı.

Bayrampaşa`da Altıntepsi mahallesi, Murat Mahallesi, Yıldırım mahallesi, Kartaltepe Mahallesi, Terazidere Mahallesi, yıldırım Mahallesi ve Orta Mahallelerinde eylem vardı. Bayrampaşa Mahallerinin çeşitli yerlerinde gruplar halinde toplanarak yürüyüş yapan protestocular  “Türk milleti baskılara boyun eğmez. Halk Tayyip istifa, her yer Taksim, her yer direniş, Mustafa Kemal`in askerleriyiz” sloganları attılar.

Protestoculara polisin müdahalesi olmadı belli güzergahta yürüyüşlerin ardından dağıldılar. Altıntepsi Mahallesinden merkez parka kadar yürüyen bir grup Atatürk Parkında İstiklal marşı söyleyerek dağıldı.

Muhtarı Adnan Liçina`dan uyarı

Yıldırım Mahalle Muhtarı Adnan Liçina sosyal medya sayfasında bir bildiri yayınlayarak gösterinin bitirilmesini istedi. Liçina şöyle dedi. “Değerli arkadaşlar 3 gündür mahallemizde demokratik tepkiler herhangi bir olaya mahal vermeden sürdürüldü ve kimseye zarar verilmeden çok güzel bir şekilde sürmüş ve verilmek istenilen mesajlar yerine ulaştığı kanısındayım.. Fakat özellikle bu akşamki kalabalıkta çok sayıda mahalle dışından ve tanınmayan kişilerin geldiğini görmek mümkündü hatta mahallemiz dışından hatta ilçe dışından insanların guruba katılmış ve devam ettiği takdirde bu dışarıdan gelen kişilerin sayısında hayli fazla sayısının artacağı duyumunu alıyorum.herhangi bir provakeyle karşılaşmamamız için siz değerli arkadaşlarımızdan bu yürüyüşlerimize bir son vermenizi rica ediyorum yıldırım mahallesi tepkisini göstermiştir artık bundan sonraki gösterilere mahallemiz sadece dışarıdan gelecek kişilere ev sahipliği yapacak duruma gelecektir buda doğru değildir mahallemize ve yıldırımlılara sadece zarar getirir... Herkese saygı ve sevgilerimle”

 

 

 

 

 

 

 



Anahtar Kelimeler: