Tarih: 30.05.2013 00:00

Bayrampaşa?da Oğuz Gülay ile İletişim Teknikleri

Facebook Twitter Linked-in

Düzenlenen seminere Kızılay Bayrampaşa Kadın Kolları Başkanı Havva Mermi ve yönetimi, Şair Baki İlköğretim Okulu Öğretmenleri ve veliler katıldı.

İletişim Uzmanı Oğuz Gülay’ın anlatımları ile öğrenci velilerine, çocukları ve eşleri ile iletişim dilini nasıl kullanmaları gerektiğine değinildi.

Oğuz Gülay; Annelerin çocuklarına karşı eğitici olmaları gerekir. Çocuklarınıza sadece şefkatle değil iletişim dilini ve davranış biçimlerini kullanarak geleceğe iyi bir nesil yetiştirmek için hem şefkatli hem de bazı şeylerin olup olmayacağını öğretmelisiniz” diyerek sözlerine devam etti.

Gülay; Anneler ve babalar nasıl davranışta bulunurlarsa çocukları da aynı davranışları sergilerler. İnsanlar arasında iletişim dilimizi kullanmalıyız ki karşı taraf ile iletişim kurabilelim. Fakat toplumumuzda iletişim dilini kullanan kişi sayısı çok azdır. Eşler arasında da iletişim bozuklukları olduğu için 3 yılda boşanan eş sayısı %80 i buldu. Hem çevremize karşı hem de eşimize ve çocuklarımıza karşı iletişim dilimizi ve davranış biçimimizi kullanmaları gerektiğini belirtti.Programın sonunda Şair Baki İlköğretim Okulu Müdürü Yakup Yıldırım Oğuz Gülay’a teşekkür anlamında plaket verildi.

HABER:MERYEM AKTAŞ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —