Tarih: 14.05.2013 00:00

KIZILAY?DAN ANNELER GÜNÜ PROGRAMI

Facebook Twitter Linked-in

Düzenlenen programa İletişim Uzmanı Oğuz Gülay, Bayrampaşa Milli Eğitim Müdürü Kenan Kırali, Şehit Aileleri Derneği Şube Başkanı Aytülü Kirazlı, Muhtar eşleri, Cevatpaşa İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı katıldı.

 

Kızılay Kadın Kolları Başkanı Havva Mermi açılış konuşmasında “katılımcılara teşekkürlerini sunarak tüm annelerin anneler günü kutlu olsun” dedi.

 

  İletişim Uzmanı Oğuz Gülay konuşmasına” Cennet anaların ayakları altındadır” sözüyle başlayarak, sadece annemize değil, kız evlatlarımızı dövmek ya da bağırmak da annemize yapılmış olarak görünür. Bu yüzden annelerimize ve kızlarımıza şiddet göstermemelisiniz.

 

Gülay; Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun. Bizleri bu günlere getiren analarımızın kıymetini bilelim.“ Cennet anaların ayakları altındadır” sözünü vurgulayarak Kızılay Başkanı ve Yönetimine teşekkürlerini dile getirdi.

 

 

Program Kenan Kırali’nin Oğuz Gülay’a plaket takdim etmesinin ardından Kızılay Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Murat Duman kahvaltı’ya katılanlara Gül dağıtması ile son buldu.

HABER:MERYEM AKTAŞ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —