Tarih: 15.04.2013 00:00

B.Paşa Kızılay Şubesi`nden Dayanışma Gecesi

Facebook Twitter Linked-in

Bayrampaşa Kızılay Şubesi Bayrampaşa Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan parkı içerisinde yer alan Ramazan Bingöl Et Lokantası`nda Sivil Toplum Kuruluşları yöneticileri ile birlik,beraberlik ve dayanışma gecesi düzenledi.

Geceye Kızılay Başkanı Ali Murat Duman,Kızılay Yönetim Kurulu,BATİAD Başkanı Doğan Bakırcı,Bayrampaşa SGK kurulu temsilcileri,Bayrampaşaspor Genel Kaptanı Sadettin Kurtuluş,B.Paşa Tunaspor kulübü Başkanı Mustafa Altuntaş,Taraftarlar Derneği Başkanı Faruk Bahar,Bayrampaşa`nın değerli büyükleri Aytülü Kirazaldı,Emine Genç Çelebi ve Bayrampaşa`da bulunan Dernek Başkanları katıldılar.

Kızılay Şube Başkanı Ali Murat Duman ilk olarak Ramazan Bingöl`ü kürsüye davet ederek bu geceye ev sahipliği yaptığı için teşekkürlerini sunarak plaket takdim etti.Ramazan Bingöl`de Kızılay şube Başkanı Ali Murat Duman`a ve katılan konuklara katılımlarından dolayı teşekkürlerini ileterek,böyle bir geceye ev sahipliği yapmanın onurunu yaşadığını söyledi.

Geceye katılan konuklar kendilerini tanıtarak Bayrampaşa Kızılay Şubesi`ni yapmış oldukları çalışmalardan dolayı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Daha sonra tekrar söz alan Kızılay Şube Başkanı Ali Murat Duman bu zamana kadar yapmış oldukları projelerden bahsederken başarılarının devamı için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyerek katılan konuklara desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —