Tarih: 07.02.2013 00:00

Kalpler büyük kermes için çarpıyor.

Facebook Twitter Linked-in

Bayrampaşa Hayır Evi, Bayrampaşa’da ikamet eden ihtiyaç sahiplerinin imdadına yetişmeye çalışırken, bu ihtiyaç sahipleri yararına da yapacakları kermes çalışmaları akşam mesaileriyle devam ediyor.

Bayrampaşa Hayır Evi’nin çalışmalarını yerinde gidip gördük.  Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in eşi Bayrampaşa Hayır Evi Başkanı Melahat Aydıner tüm gönüllüler bir şeyler yapmanın mutluluğunu yaşıyorlar. Bizzat Melahat Hanım ve diğer gönüllü hanımları makine başında çalışırken izledik.

8 mart kadınlar Günü dolayısıyla açılacak kermesin açılışı 7 Mart günü Bayrampaşa Belediyesi önündeki tören alanında yapılacak. Açılışa Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Eşi Emine Erdoğan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın Eşi Özleyiş Topbaş ve çok sayıda ünlü ismin katılması bekleniyor.

 

Ziyaretimiz dolayısıyla gazetemize açıklama yapan  Bayrampaşa Hayır Evi Başkanı Melahat Aydıner; “kermesteki  tüm mallarımız en kaliteli ürünlerden yapılmaktadır. Öyle tozlu raflarda depolarda kalmış döküntü mallar olmayacaktır. Giyim eşyalarının yanısıra Çeyizlik ve ev tekstili ürünlerde vardır.  Tüm işadamı, siyasetçi ve bürokratlarımızı açışa ve bir hafta açık kalacak olan   kermesimize bekliyoruz” dedi.

Melahat Aydıner  Bayrampaşa’da ikamet eden ihtiyaç sahiplerinin mutlaka hayır Evine gelmelerini veya bildirilmesini de isteyerek, ihtiyaç sahiplerinin yanında olabilmek için herkesin elbirliğiyle çalışması gerektiğini de sözlerine ekledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —