Tarih: 12.01.2013 00:00

Has`talardı AK?çı oldular

Facebook Twitter Linked-in

HAS’talardı AK’çı oldular

Bayrampaşa’da ki HAS`cılarda AK Partiye katıldı.

Siyasi partiler kurulurken önce millete  umut olurlar sonra o umutlar birer birer söner, aynı  bir esintiyle aydınlatması için yakılan mumların sönmesi gibi.

Has partide aydınlatması için yakılan mumlar gibi yanmış, hem de çok iddialı çıkmış, şimdide bir esintiyle sönüp gitti.

Önce Genel Başkan ve ekibi sonra ise il ve ilçe teşkilatı teker teker ağır dille eleştirdikleri partiye katılıyorlar.

Basınında davet edilmediği bir toplantıda Has parti İl yöneticileri Şükrü Gülle, Bayrampaşa Has Parti İlçe Kurucu Başkanı Mustafa Hoşoğlu ve yöneticileri rozetlerini takarak AK Partili oldular.

Bilindiği gibi Has parti ekibi Saadet Partisinden ayrılarak Numan Kurtulmuş başkanlığında kurulmuştu. Kısa sürede teşkilatlanması 12 haziran 2011 seçimlerinde iddialı çalışmalarıyla ilgi çekmişti. Kısa sürede büyük paralar harcanarak yapılan çalışmalar nasıl olduğu kamu oyunda da merak konusu olmuştu. Sonra Bir anda Genel Başkan Numan Kurtulmuş ve Başbakan Erdoğan görüşmesi sonrası birleşme kararı alıverdiler. Tepkilere aldırış etmeden Kurtulmuş AK Parti yönetimine girerek genel başkan yardımcısı olmuştu. Sonrasındaki süreçte il ve ilçe yöneticileri de  Ak partiye katıldılar. Has Parti teşkilatları da tüm borçlarını yüklenen Ak Parti ye geçti




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —