178. SAYI

177. Sayı

176. Sayıya

175. Sayı

174, Sayı

173. Sayı

172. sayı

171 Sayı

170, Sayı

169. Sayı Kasım 2024

168. Sayı

167. SAYI

Taksicilere öfke-kontrol eğitimi

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası, taksicilerin öfkelerini kontrol etmesi ve müşteri-taksici ilişkisi konusunda bilgilendirme toplantısı Bayrampaşa Titanic Otel`de gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2012 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2012 00:00
  • A-
  • A+

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası, taksicilerin öfkelerini kontrol etmesi ve müşteri-taksici ilişkisi konusunda bilgilendirme toplantısı Bayrampaşa Titanic Otel`de gerçekleştirildi.

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası, taksicilerin öfkelerini kontrol etmesi ve müşteri-taksici ilişkisi konusunda bilgilendirme toplantısı düzenledi. 

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası ve Özel Avrupa Şafak Hastanesi tarafından düzenlenen öfke kontrol toplantısı, Bayrampaşa Titanic Otel`de gerçekleştirildi. Psikologlar gözetimindeki eğitim programında başlangıçta 150 taksici eğitim alacak. Pilot olarak hayata geçirilen eğitim programı başarılı sonuç elde edilmesi halinde İstanbul genelinde uygulanacak.
 

Programa İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Yahya Uğur ile Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner katıldı. Yahya Uğur, eğitim programı hakkında açıklamalarda bulundu. Taksicilerin mesleki eğitiminin önemine vurgu yapan Uğur, "Bu eğitimi 150 arkadaşımız alacak. Çalışmadan sonra tüm taksicilerimiz eğitimin faydalarını görecektir. Taksicilerimizin mesleklerini daha kolay hale getirmesi için, İstanbulluların daha güler yüz görmesi için çalışıyoruz." dedi. Öfkenin kontrol altına alınması gerektiğine değinen Uğur, "Beyefendi taksiciler hedefimiz vardı. Bu hedefi gerçekleştirmek için çalışmalarımız devam ediyor." şeklinde konuştu. İstanbul`da korsanın son bulduğunu dile getiren Uğur, "Korsan bittikten sonra bu iş bize düştü. Korsan İstanbul`da tekrar hortlarsa hiç kimse suçlu aramasın, suçlu bu salondaki arkadaşlarımız olacaktır." ifadelerini kullandı. Salondaki taksicilere seslenen Uğur, "Ekonomik sıkıntılarınıza rağmen güler yüzlü olun, aksine sıkıntılarınız iki kat daha büyür." diye sözlerini noktaladı.
 

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner taksicinin toplum için çok önemli olduğu ifade ederek, "Taksici eşimi, çocuğumu emanet ettiğim yörenin ihtimal edilen esnafıdır." diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:

Video Galeri 1

Basın Toplantısı
30 AĞUSTOS
Bayrampaşa Gündem Gazetesi Ordulular Derneğine Plaket taktimi
MİLLET PARTİSİ 11. OLAĞAN KURULTAYI
Evde Kal
DENİZLİ
Tüm videolar...

BAYRAMPAŞA KAYMAKAMI ABDULLAH ÇİFTÇİ'YE MEVLİD-İ NEBİ ZİYARETİ

BAŞKAN GÖKSU’DAN EĞİTİME 8 MİLYON DEFTER İLE DEV DESTEK

EYÜP’ÜN SULTANLARI SAHAYA İNDİ

2025-2026 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AÇILIŞ PROGRAMI

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİNDEN ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÇOCUKLARA DİŞ TARAMASI

ZABITA EKİPLERİ İLKOKUL ÖNLERİNDE DENETİME BAŞLADI

VATANDAŞ TEPKİLİ, BELEDİYE SESSİZ

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİNDEN 1.SINIF ÖĞRENCİLERİNE KIRTASİYE DESTEĞİ

İBB SPOR OKULLARI’NDA YENİ DÖNEM BAŞLADI

GÜNDÜZ KALKAN: “TÜM TESİSLERİMİZDE HER ZAMAN DENETİME HAZIRIZ”

SEMİH ERDEM SPOR SALONUNDA NELER OLUYOR? VATANDAŞ ŞİKAYETÇİ

VALİ SÜLEYMAN KAHRAMAN BAYRAMPAŞA’DA OKUL ZİYARETİNDE

DR. KADİR ÇETİN SORUYOR: KALİTE YÖNETİMİ OLMADAN NİTELİKLİ EĞİTİM MÜMKÜN MÜ?

BAŞKAN ÖZMEN ZABITA PERSONELİ’NİN HAFTASINI KUTLADI

BAYRAMPAŞA MECLİSİ EYLÜL AYI 2. OTURUMU YAPILDI.

BAŞKAN SÖZ VERMEDİ, AK PARTİ GRUBU MECLİSİ TERK ETTİ

EYÜPSULTAN’DA MAHALLE ŞENLİKLERİ VE MİLLİ HEYCANI

GAZETEMİZDEN ZABITA MÜDÜRLÜĞÜNE ANLAMLI ZİYARET

CHP İL BAŞKANLARINDAN BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ’NE ZİYARET

HABERİMİZ SES GETİRDİ, BELEDİYE AÇIKLADI “DÜŞÜK ORAN BAYRAMPAŞA’DA”

Foto Galeri

SINAV NAYRAMPAŞA
MOZAİK FOLKLOR
KÜLÜPLER İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
BAYRAMPAŞA´DA KASTAMONU RÜZGARI
MHP BAYRAMPAŞA´YA KADINLAR
BAYRAK
Taksicilere öfke-kontrol eğitimi

İstanbul

09.09.2025

  • İMSAK 05:04
  • GÜNEŞ 06:32
  • ÖĞLE 13:07
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:31
  • YATSI 20:54
  • Salı 28.4 ° / 21 ° Güneşli
  • Çarşamba 28.6 ° / 20.9 ° Güneşli
  • Perşembe 26.8 ° / 20.7 ° Güneşli