Tarih: 26.11.2012 00:00

Muhtarların sorunlarını dinledi

Facebook Twitter Linked-in

Muhtarlar mahalleleri ile ilgili sorunları,  mahallelilerin isteklerini dile getirdiler. Oldukça samimi bir ortamda yapılan toplantıda muhtarlar toplantıdan memnuniyet duydular.

Kaymakam Gözen yaptığı konuşmada  “ Muhtarlarımızın halka en yakın yönetim birimi olarak görev yaptığını, halkın sorunlarını, sıkıntılarını yakınen gören onlarla birlikte bu sıkıntıları yaşayan ve bunlara çözüm üretmeye çalışan birimler olduğunu, muhtarlarımızın bu görevlerini en iyi şekilde yaptıkları takdirde işlerin çok daha kolaylaşacağını beyan etti.”

Kaymakam Gözen zaman zaman bir araya gelmenin faydasına işaret ettiği konuşmasının ardından,  muhtarların sorunlarını ve isteklerini dinledi.

Bütün mahalle muhtarlarının üzerinde durduğu müşterek  noktanın adrese dayalı nüfus sistemi ile ilgili olduğu gözlendi, bu sistemin kendilerini dışarıda bıraktığını belirten muhtarlar, mahalleye kimlerin taşındığını bilemediklerini, hangi adreste kimlerin oturduğunun tespitinin çok zor olduğunu,  bununda özellikle mahallenin emniyeti ve güvenliği hususunda sorun teşkil ettiğini belirterek,  mahalleye taşınan suça karışmış kişilerin kaydından haberdar olmadıklarını söylediler.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —