Tarih: 08.11.2012 00:00

Bozkırlılar Derneği?nden Gazetemize Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Konya Bozkırlılar Derneği’nde Ahmet Ayyıldız’ın yerine göreve gelen Av. Mustafa Göksu başkanlığındaki yeni yönetim ziyaretlerine devam ediyor.

 Zeytinburnu Belediyesi Murat Aydın, kaymakam Mustafa Dündar’ı makamlarında ziyaretleriyle başlayan yönetim ardından Bayrampaşa Kaymakamı Hasan Gözen’i ziyaret etti. Av. Göksu başkanlığındaki yönetimin bu seferki durağı ise gazetemiz oldu.

Ziyarette Zeytinburnu Belediye Meclis Üyesi Lokman Ciğerci, Bozkırlılar Derneği’nin yeni  Başkanı Mustafa Göksu, yönetim kurulu üyelerinden;Ulupınar Köyü Dernek Başkanı Ali Can Karakuş, Akçapınar Köyü Dernek Başkanı Hasan Ciğerci, Yolören Dernek Başkanı Nuri Kırboğa, Küçük hisarlık Dernek Başkanı Mehmet Güven,Bozkırlılar Derneği’nin Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Yavuz,Mustafa Dönmez, Bağyurdu Vakfı eski Başkanı Recep Dinç hazır bulundular.

 Gazetemiz sahibi ve aynı zamanda Bozkır Tepelice Köyü Dernek Başkanı olan Mehmet Ceylan’ı makamında ziyaret eden ekip Ceylan’a görevinde başarılar diledi.

Ceylan, bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti.Daha sonra ise dernek olarak neler yapılabileceği ile ilgili karşılıklı fikirler aktarıldı.Toplantının ardından hatıra fotoğrafı çektirilerek ziyaret son buldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —