Ödüller Sahiplerine Verildi

Ödüller Sahiplerine Verildi

JCI İstanbul Şubesi düzenlediği ?Şehrini Anlat? anlat fotoğraf yarışması ödül töreni gerçekleşti. Jüri Özel ödülünü gazetemizin Haber Koordinatörü Mehmet Cebeci aldı.

Dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan JCI (Genç Liderler ve Girişimciler Derneği) 200 bini aşkın üyesi ile dünyada 115 ülkede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşu İstanbul Şubesi düzenlediği fotoğraf yarışmasının ödül töreni gerçekleşti. Bu sene ilk defa hayata geçirilen ‘Şehrini Anlat’ fotoğraf yarışması şehrin taşıtları, şehrin insanları, şehrin mimarı yapıtları, şehrin sokaklarını anlatan fotoğrafların ödülleri Photoworld Fotoğraf Merkezi’nde gerçekleşen törenle sahiplerine verildi.

`Şehrini Anlat` fotoğraf yarışmasında jüri üyesi olan Timurtaş Onan, Hasan Tay, İsmet Örs, Gökhan Göksoy, Serkan Türk birçok fotoğraf arasından ödül kazananları belirledi. Jürinin kararıyla Birincilik ödülünü Özgür Kavak, İkincilik Ödülünü Emre Bostanoğlu, Üçüncülük Ödülünü Hasan Yaşar aldı. Jüri Özel ödülünü de gazetemizin Haber Koordinatörü Mehmet Cebeci aldı.  Yarışmanın bir başka ödülü olan PinholeStore Özel Ödülü ise yarışma anında açıklanarak sahibini buldu.

 

 

 

 

 



Anahtar Kelimeler: