Bayrampaşa`ya 24 Milyon Euro`luk Yatırım

Bayrampaşa`ya 24 Milyon Euro`luk Yatırım

Dünyanın önemli uluslar arası perakende şirketlerinden biri olan Metro Group?un satış şieketlerinden biri olan Metro Toptancı Market Türkiye yatırımlarına Bayrampaşa?daki mağaza açılışıyla devam etti

40 binden fazla ürün çeşidi, 6300 metrekare  üzerine kurulu alanı ve 200’ün üzerinde iş imkanı sağlayan mağaza açılışında  Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner,İlçe Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk,Metro Toptancı Market Türkiye Genel Müdürü Kubilay Özerkan,İşletme Müdürü Kaan Sallı hazır bulundu.İş yoğunluğuna bağlı olarak davete gelemeyen İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu hayırlı olmasını dileyen bir mesaj gönderdi.

Birçok Tedarikçinin katıldığı ve davetiyeli oarak gerçekleşen açılışta konuşan Bayrampaşa Metro İşletme Müdürü Kaan Sallı;”Sağladığımız bu  istihdamla birlikte Bayrampaşa’ya hayırlı olmasını  diliyorum, inşallah hepimiz için iyi bir dönem başlıyordur” dedi.

Açılışta sektörü değerlendiren Metro Toptancı Market Türkiye Genel Müdürü Kubilay Özerkan’ın görüşleri ise şu şekilde:

“Türkiye Avrupa’nın giderek büyüyen ve gelecek vaat eden bir pazarı olarak bütün dikkatleri üzerine çekiyor. Her ne kadar dünyanın içinden geçtiği finansal kriz bütün dünyada global olarak yatırım süreçlerini olumsuz olarak etkilese de biz geçen sene olduğu gibi bu sene de yatırımlarımıza devam ediyoruz ve Türkiye’de 25. İstanbul’da ise 8. mağazamızı açmaktan da gurur duyuyoruz.24 milyon Euro’luk bir yatırım içerisinde bunun çok büyük bir kısmının taze ürün gruplarına ayrıldığını belirten Özerkan;”kalite, sağlık ve hijyen bizim için çok önemli diyerek yatırımlarımız sadece ekipmana değil aynı zamanda insana yönelik. Diğer bütün mağazalarımızda olduğu gibi Bayrampaşa mağazamızda da ilk günden itibaren uluslararası olarak belirlenmiş IFS ve ISO 22000 standartlarıyla hizmet vermeye devam edecek yaklaşık 250 aileye direkt olarak iş imkanı sağlıyoruz.

Metro Toptancı Marketin Bayrampaşa’da açılmasından dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner” bizler bütün müteşebbislerimizin önünü açan bir belediyeyiz. Bize gelen bütün yatırımcı kuruluşlarımıza hiçbir zorluk çıkarmadan destek verdik, önlerini açtık. Böyle bir yatırımı buraya getiren genel müdürümüze de teşekkür ediyorum.Buradan Bayrampaşa’yı bir kat daha cazibe merkezi haline getireceği inancını yineliyorum ” diyerek açılışın hayırlara vesile olmasını diledi.


Konuşmaların sonunda ise program kurdele kesimi ve hemen ardından protokolün stand gezisiyle devam etti. Mağaza faaliyetlerine 18 Ekim Çarşamba günü resmen başlamış olacak.


 



Anahtar Kelimeler: