Hüzünlendiren Veda

Beş yıldır yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren Bayrampaşa Kaymakamı Abdülkadir Yazıcı?nın Yozgat Valiliğine atanması şerefine Bayrampaşa Belediyesi tarafından Topkapı?da iftar yemeği verildi.

TARİH: 11.08.2012 00:00
Son Güncelleme: 11.08.2012 00:00

Gecede duygu dolu anlar yaşandı. Verilen iftar davetine Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner ve Eski Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge de katıldı. İki başkanın konuşmaları büyük beğeni topladı.

Sahneye ilk önce Yazıcı’nın aynı zamanda çok yakın ahbabı olan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner çıktı. Atilla Aydıner, Bayrampaşa`nın bir ilki daha gerçekleştirdiğini söyleyerek: ‘‘Buruk bir sevinç yaşıyoruz. İlçemiz için yaptığı çalışmalar hep hatırlanacak. Kendisini adına oldukça sevinçliyim ve görevini layığıyla yerine getireceğinden oldukça eminim.’’ sözlerini sarf etti. Hemen ardından ise, sahneye Eski Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge çıktı. Bürge: ‘‘Görevin başına geldiğinden bu yana, yaptıklarıyla Belediye’ye oldukça katkı sağladı. Özellikle yetim çocuklar için kuruduğu Hami-Yet, hem kendisinin hem de Bayrampaşa’nın dayanağı oldu. Bir kaymakamın hayali Valiliğe atanmaktır. Bu günleri yaşadığı için kendisi adına oldukça sevinçliyim, görevinde başarılar dilerim.’’ diyerek başarı temennilerinde bulundu.  Konuşmaların ardından son olarak sahneye Abdülkadir Yazıcı çıktı. Yazıcı, yapılan ibadetlerin kabul olmasını diledikten sonra: ‘‘Bayrampaşa’nın çoğu ilçemiz gibi belki denizi, ormanı yok ama Bayrampaşa insanın güveni, sadakati de kimse de yok.’’ diyerek salonda büyük alkış topladı. Dört yıldır yürüttüğü Hami-Yet derneğinin kendisine uğur getirdiğine değinen Yazıcı: ‘‘Bir Kaymakamın meslekteki en büyük hayali Vali olarak atanmaktır. Ben de bugünü yaşadığım için Allah’a şükrediyorum. Başka bir ile kaymakam olarak atanacakken, olaylar son anda gelişti ve Yozgat Valiliğine atandım. Bunda küçük çocuklarımızın dualarının da oldukça payı var. Herkese, çok teşekkür ediyorum.’’ Dedi. Gözleri dolan Abdülkadir Yazıcı, Hami-Yet derneği çocuklarının sahneye çıkmasıyla birlikte duygu dolu anlar yaşadı. Dernekten küçük bir çocuğun şiiri ise başta sahnedeki çocuklar olmak üzere herkesi ağlattı. Çocuklar sahnede, gözyaşları eşliğinde Abdülkadir Yazıcı ile vedalaştı. Gece, Yazıcı’ya hediye edilen plaketler ile son buldu.

Geceden Fotoğraflar;







183. Sayı

182. Sayı

181. Sayı

180. Sayı

179. Sayı

178. SAYI

177. Sayı

176. Sayıya

175. Sayı

174, Sayı

173. Sayı

172. sayı

Anahtar Kelimeler:

BAYRAMPAŞA TRABZONLULAR DERNEĞİ GENEL KURULU İLANI

ŞİŞLİ’DE KİTAP FUARINDA ANLAMLI BULUŞMA

SOSYAL MEDYADA “KENDİ KENDİNE PSİKİYATRİK TANI KOYMA” TRENDİ BÜYÜYOR!

EYÜPSULTAN’DA ULAŞIM SORUNLARI ÇÖZÜME KAVUŞUYOR

BAYRAMPAŞA PİKNİK ALANI SEZONA HAZIRLANIYOR

CHP BAYRAMPAŞA’DA BÜYÜK KAVGA: SUÇLAMLARA ÖRGÜT TEPKİ GÖSTERDİ

GAZETECİ İSMAİL ARI GÖZALTINA ALINDI

MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

BELEDİYE İFTARINA OKUYUCULARIMIZDAN TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

AMACINDAN UZAKLAŞAN İFTAR PROGRAMI İÇİN OKUYUCULARIMIZDAN TEPKİLER BÜYÜYOR

ETKİN PİŞMANLIKTAN YARARLANAN LÜTFİ KADIOĞULLARI İÇİN EV HAPSİ KARARI VERİLDİ

ENGELSİZ KIZILAY’DAN 18 MART’TA ŞEHİTLİĞE ANLAMLI ZİYARET

İSRAF, SEÇİM ŞARKISI MÜZİKLİ GÖSTERİ: İFTARIN MANEVİ RUHUNDAN UZAKLAŞTI

KINALI KUZULARI RAHMETLE, MİNNETLE ANIYORUZ: BAYRAMPAŞA’DA 18 MART

BAYRAMPAŞA’DA KARDEŞLİK VE KADİR GECESİ YÜRÜYÜŞÜ

ABDURRAHMAN DURSUN RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN

ESENLER’DEN GAZZE’YE 10 BİN KİŞİLİK İFTAR SOFRASI

BALKANLAR’DA BAYRAMPAŞA RÜZGÂRI ESTİ: KIRÇOVA VE GOSTİVAR İFTAR SOFRASI

BAYRAMPAŞA VAKFI 30. YILINDA: FARKLI KESİMLER SAHURDA BULUŞTU

SİYASET, İŞ VE AKADEMİ DÜNYASININ BULUŞTUĞU İFTAR

Video Galeri 1

Basın Toplantısı
30 AĞUSTOS
Bayrampaşa Gündem Gazetesi Ordulular Derneğine Plaket taktimi
MİLLET PARTİSİ 11. OLAĞAN KURULTAYI
Evde Kal
DENİZLİ
Tüm videolar...

Foto Galeri

SINAV NAYRAMPAŞA
MOZAİK FOLKLOR
KÜLÜPLER İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
BAYRAMPAŞA´DA KASTAMONU RÜZGARI
MHP BAYRAMPAŞA´YA KADINLAR
BAYRAK
Hüzünlendiren Veda

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 26 20 2 4 44 64
2.FENERBAHÇE A.Ş. 27 17 1 9 33 60
3.TRABZONSPOR A.Ş. 27 18 3 6 24 60
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 27 15 5 7 18 52
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 27 12 8 7 14 43
6.GÖZTEPE A.Ş. 26 11 5 10 10 43
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 26 8 7 11 -2 35
8.KOCAELİSPOR 27 9 12 6 -9 33
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 27 8 10 9 -10 33
10.CORENDON ALANYASPOR 27 6 8 13 1 31
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 26 7 10 9 -4 30
12.TÜMOSAN KONYASPOR 27 7 11 9 -8 30
13.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 27 6 14 7 -9 25
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 27 6 14 7 -18 25
15.KASIMPAŞA A.Ş. 27 5 13 9 -15 24
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 27 4 12 11 -27 23
17.İKAS EYÜPSPOR 27 5 15 7 -19 22
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 27 4 18 5 -23 17
  • Cumartesi 13.7 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 13.3 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı