BAŞKAN AYDINER, DİN GÖREVLİLERİ İLE BULUŞTU

BAŞKAN AYDINER, DİN GÖREVLİLERİ İLE BULUŞTU

Başkan Atila Aydıner, Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle ilçede görev yapan din adamlarıyla yemekte bir araya geldi.

Bayrampaşa Belediyesi, Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle ilçede görev yapan din görevlilerinin onuruna Hasbahçe Davet Evi’nde yemekli bir program düzenledi. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in ev sahipliğinde düzenlenen programa AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Kemal Oğuz Kıdıl, Bayrampaşa Müftüsü Yılmaz Küçük, Başkan Aydıner’in eşi Melahat Aydıner, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar, birim müdürleri ve ilçede görev yapan din görevlileri ile eşleri katıldı.

Programın ev sahibi Başkan Atila Aydıner, masaları tek tek dolaşarak din görevlileri ile yakından ilgilendi.

BAŞKAN AYDINER: DİN ADAMLARIMIZ ULVİ BİR GÖREVİ YERİNE GETİRİYOR

Programda konuşan Başkan Atila Aydıner, “Geçmişten günümüze toplumda rol model olan din görevlileri, mesleklerine duydukları aşkla ahlâklı, dini bilgisi tam, ülkeye ve millete faydalı olacak gençleri yetiştiriyorlar. Bizler, ilçemizdeki din adamlarımız ile her yıl bir araya geliyoruz. Ben bu vesileyle mukaddes bir görev yapan tüm din adamlarımızın Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı en kalbi duygularımla kutluyorum. Din adamlarımız, her koşulda kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim’in ayetlerini ulvi bir görev ile bizlere ve gençlere aktarmanın mücadelesini veriyorlar. Allah onlardan razı olsun” dedi.

Programda AK Parti İlçe Başkanı Kıdıl ile Müftü Yılmaz Küçük de birer konuşma yaptı.

Programın sonunda Başkan Aydıner, katılımcılara powerbank hediye etti.



Anahtar Kelimeler: