Tarih: 04.10.2017 00:00

BAYGİDER?DEN KAYMAKAMA ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

İstanbul Bayrampaşa Giresunlular Derneği (BAYGİDER)  Yönetimi birlikte yürütecekleri projesinin onayının alınmasının ardından  Bayrampaşa Kaymakamı Osman Aslan Canbaba’ya ziyarette bulundu. Ziyarette, BAYGİDER  yönetimi yanı sıra Giresun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Kuğu’da yer aldı.  Kaymakam Canbaba, derneğin yaptığı pozitif çalışmalarla ilgili özellikle uyuşturucu ve bağımlılık konusunda gösterdikleri hassasiyetten dolayı BAYGİDER  Başkanı Tülay Tahmaz ve yönetimini tebrik etti. Canbaba, BAYGİDER ile birlikte yürütülecek “Hemşeri Dernekleri Ve Diğer STK’ların Dönüşümü” projesi ile ilgili görüş ve düşüncelerini paylaştı.

BAYGİDER FARKINDALIK YARATIYOR

BAYGİDER ile birlikte ziyarete eşlik eden Giresun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Kuğu’da Giresun derneklerinin yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendirmeler yaparak Giresun Federasyonu’nun yaptığı çalışmalardan özet bilgiler verdi. Kuğu, BAYGİDER’in bu anlamda kuruluşundan beri Giresun dernekleri arasında özel bir yeri olduğunu yaptıkları çalışmalarla farkındalıklarını ortaya koyduğunu söyledi. Kuğu, İstanbul’daki Giresun nüfusu hakkında da bilgi verdi.

İstanbul BAYGİDER Yönetim Kurulu Başkanı Tülay Tahmaz’da derneğin çalışmaları hakkında özet bilgiler verdi.Tahmaz, yönetiminde bulunan çalışma arkadaşlarına ve Danışma Kuruluna teşekkür etti.

İstanbul BAYGİDER heyetini kabul eden Bayrampaşa Kaymakamı Canbaba, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —